Pedri:

Pedri: "Al Clàssic s'iguala tot: no importa l'edat, alçada o físic"

El jove jugador blaugrana repassa l'actualitat abans de el gran partit de dissabte que ve davant el Reial Madrid

El migcampista blaugrana, Pedri González, ha parlat en la prèvia del Clàssic en una entrevista per a la Lliga. A continuació, repassem les declaracions més destacades de el jove talent culer:

La importància del Clàssic

"És un partit molt important pel que és per al públic, a la gent li encanta viure-ho. A mi com a espectador m'encantava viure-ho i ara com a futbolista ho afronto amb la major il·lusió. Intentarem treure els tres punts que seran molt importants per a nosaltres".

El seu primer Clàssic

"El dia del Clàssic va ser molt especial, vaig tenir la sort que la meva família em va poder venir a veure i acomiadar-me al sortir de casa per anar a l'estadi. És el partit que moltes vegades a casa fèiem un dinar amb la família per veure-ho i gaudir tots junts. Anar a Camp Nou i jugar-lo tu és espectacular".

La dificultat del partit

"Com tots els Clàssics, serà un partit molt difícil. Ells tenen un molt bon equip, però hem de fer un gran partit per emportar-nos els tres punts. Estem mentalitzats amb això i sabent que serà un partit molt dur".

Millors rivals

"Tenen futbolistes de molta qualitat, sobretot els migcampistes, i també Benzema que és un jugador espectacular. Però hem d'intentar gestionar el partit com volem nosaltres".

El físic en aquests partits

"Poden guanyar els dos equips, s'iguala tot per molt que tinguis més edat, més alçada o més físic. Amb la mentalitat que un va s'iguala tot, serà un partit molt bonic per gaudir-tant per als jugadors com per als espectadors".

La Lliga

"És un partit que marca molt la Lliga i hem d'intentar treure els 3 punts, partit molt important. Mai donem un títol per vençut, lluitarem fins al final, volem seguir sumant de tres en tres i això serà el que ens donarà opcions. el més important és anar guanyant i esperar que el primer perdi punts, per igualar-lo i superar-lo".

El seu moment

"Espero seguir tenint minuts. Puc millorar encara i em queda molt marge de millora, sobretot el tema físic que ho estic treballant. I vull seguir gaudint dels millors que estan aquí".

Els joves talents culers

"Hi ha molts joves despuntant al Barça, hem de tenir el cap fred i treballar molt per guanyar-nos el lloc cada dia. Espera un bon futur si treballem dur".

Títols

"Vull guanyar el meu primer títol amb el Barça, és un somni des de sempre, i també seria molt bonic guanyar amb la selecció".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut