19 gols en els darrers minuts

Els de Ronald Koeman ja sumen 19 dianes en els darrers deu minuts de partit entre totes les competicions

Amb el de Dembélé aquest dilluns contra el Valladolid que donava els tres punts al Barça ja en son 19 els gols marcats en el tram final. Dianes que s’han marcat a partir del minut 80 de partit, i no tan sols en la Lliga. També a la Copa i a la Champions i en algunes ocasions han resultat decisius per avançar ronda o sumar tres punts i allargar el gran moment dels culers a la Lliga.

Contra el Granada a la Copa va ser un dels casos més destacats, amb dues dianes en el minut 88 i 90 respectivament que forçaven la pròrroga. Un temps extra en el qual Jordi Alba va tornar a veure porteria. A la competició del KO Piqué també va forçar la pròrroga que va acabar donant una nova final de Copa, amb una diana en el minut 90.

Tercers en número de gols en els darrers compassos a la Lliga

A la Lliga els de Ronald Koeman també han firmat gols decisius, més enllà del de Dembélé contra el Valladolid. Trincão al minut 87 del Betis-Barça va situar el definitiu 2-3 que donava tres punts valuosos als culers.

A banda d’aquests gols decisius, el Barça també ha marcat gols a partir del minut 80 que han servit per certificar tres punts i tancar el resultat com en l’Elx-Barça que la diana de Riqui Puig va certificar el triomf (0-2). Un total de 10 gols a partir del minut 80 a la Lliga, només superats per Reial Madrid i Sevilla (13).