Barça B - Alcoià: La segona fase comença amb victòria (2-1)

Els culers, davant l'afició del Johan Cruyff, s'emporten el primer triomf en la lluita per l'ascens a Segona A

Bona victòria blaugrana. El Barça B ha començat la segona fase amb bon peu al vèncer a l'Alcoià (2-1) a l'Estadi Johan Cruyff davant l'afició barcelonista. Els gols de Rey Manaj i Collado han donat els tres punts als de Garcia Pimienta, que comencen de la millor manera la lluita per l’ascens a Segona A.

Obrellaunes Rey Manaj

Davant l'atenta mirada de Ronald Koeman des de la grada, les primeres ocasions culers han començat a arribar, amb opcions per Konrad, Peque i Ilaix, però sense encert en la definició. El gol blaugrana, però, no s'ha fet esperar i Rey Manaj ha obert la llauna als 25 minuts de joc: assistència de Konrad i el davanter culer, rematant al primer pal, anota l'1-0. Amb el Barça B molt sòlid en defensa, les ocasions culers han seguit arribant amb Collado i Ilaix molt actius, però sense fortuna en la definició, per acabar marxant al descans amb l'1-0 al marcador.

Genialitat de Collado

La segona meitat ha iniciat de la millor manera possible: golàs espectacular de Collado de falta directa que entra per l'escaire (2-0, minut 49). Una autèntica genialitat a pilota aturada del capità barcelonista, que ha marcat un autèntic golàs.

Amb el gol, el domini ha seguit sent barcelonista, que ha disposat d'algunes ocasions més per augmentar la diferència. Tot i així, el tercer s'ha resistit i finalment l'Alcoià ha donat emoció als darrers instants amb un gol de Rubio a les acaballes del partit (2-1, minut 88) a la sortida d'un córner. Tot i així, els culers han sabut patir i finalment la victòria s'ha quedat al Johan Cruyff per iniciar la segona fase amb una gran victòria.