Barça - Valladolid: Oportunitat d'or

Barça - Valladolid: Oportunitat d'or

Els culers, que després de la derrota de l'Atlètic de Madrid depenen d'ells mateixos per guanyar la Lliga, reben aquest dilluns (21.00 hores) la visita del conjunt val·lisoletà

Torna la Lliga al Camp Nou tres setmanes després. I ho fa amb una gran oportunitat per als de Ronald Koeman de cara a la Lliga. Perquè la derrota de l'Atlètic de Madrid contra el Sevilla fa que ara el Barça pugui dependre d'ell mateix per guanyar el campionat, per primer cop aquesta temporada. 

Un cop finalitzada la primera aturada de seleccions d'aquest 2021, els culers reben la visita del Valladolid aquest dilluns (21.00 hores), en la 29a jornada del campionat. En cas de victòria, els blaugrana se situaran a només 1 punt de l'Atlètic, ara mateix al capdavant de la classificació, amb un enfrontament pendent contra els matalassers. 

El rival

Per tal que això sigui possible, però, primer cal guanyar aquesta nit. Davant hi haurà el sempre competitiu Valladolid de Sergio González. Tot i les nombroses baixes que presenta el conjunt blanc-i-violeta (Orellana, Roberto Jiménez, Joaquín Fernández, Míchel Herrero, Luis Pérez, Kike Pérez, Kiko Olivas, Jota i Raúl Carnero) el conjunt de Sergio compta amb jugadors importants com Olaza, Roque Mesa, Óscar Plano, Sergi Guardiola i Weissman, entre d'altres. A més, recupera a alguns lesionats com Marcos André i Hervías. 

Els val·lisoletans es troben actualment fora de les posicions de descens amb 27 punts, i en les darreres quatre jornades de Lliga, no han perdut cap partit (tres empats i una victòria).

Entrenador: Sergio González
Posició a la Lliga: 16è (27p)
Balanç a la Lliga: 5V-12E-11D
Màxim golejador: Weissman i Orellana (4 gols)
Exculers a l'equip: Masip

Precedents

Pel que fa a l'únic precedent d'aquesta temporada, els culers van vèncer amb autoritat al José Zorilla per 0-3, amb gols de Lenglet, Braithwaite i Leo Messi.

Quant a la darrera visita del Valladolid al Camp Nou, va ser la temporada passada i els barcelonistes van guanyar amb un contundent 5-1, amb gols de Messi (2), Lenglet, Vidal i Suárez per part culer i Kiko Olivas per part visitant.

Les dades del partit

-Leo Messi és el jugador que ha participat en més gols en les cinc grans lligues d'Europa en aquest 2021: 16 gols i set assistències, 23 en total.

- A més, l'argentí ha participat en vuit gols en els seus últims quatre partits davant el Reial Valladolid a la Lliga (quatre gols i quatre assistències).

-L'entrenador de Reial Valladolid, Sergio González, ha dirigit set partits a la Lliga davant el FC Barcelona perdent-los tots, la seva xifra més alta davant un mateix rival amb el 100% de derrotes.

-Si el Barça no perd contra el Valladolid, els culers sumaran una volta sencera sense perdre a la Lliga. La darrera derrota va ser al desembre contra el Cadis (2-1).

-Si Messi marca, sumarà 30 gols a totes les competicions per 13a temporada consecutiva. Actualment suma 29 (23 a la Lliga, cinc a la Champions i un a la Copa del Rei). 

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-valladolid-min

El Barça

Els culers arriben en un gran moment, tant de jocs com de resultats, i volen seguir amb aquesta gran dinàmica després de l'aturada de seleccions. Els de Koeman sumen 62 punts a la Lliga i buscaran sumar-ne tres més per acostar-se al líder. Que torni el futbol a l'Estadi!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut