CF Badalona - FC Barcelona B: Valuós empat a Badalona (0-0)

CF Badalona - FC Barcelona B: Valuós empat a Badalona (0-0)

Els de García Pimienta, seriosos sobre la gespa del Municipal, acaben segons de la primera fase

Bon punt el que ha aconseguit el Barça B al Camp Municipal del Badalona de cara a la següent fase, la de l’ascens a la Segona A. Contra un rival que també es jugava acabar tercer, i que ha lluitat la posició fins al final, però que s’ha trobat un filial ben posicionat, seriós defensivament, que ha avortat tots els intents de reacció local. Empat sense gols que permet als de García Pimienta acabar aquest primera fase segon, amb 34 punts.

Sobre la gespa del Camp Municipal de Badalona, s’ha notat que tots dos equips han arribat amb moltes ganes de guanyar: uns, els escapulats, per mantenir vives les opcions d’ascens a la Primera RFEF en cas de derrota de l’Andorra; i els altres, els blaugrana, per seguir sumant punts valuosíssims de cara a la fase d’ascens a Segona A.

I això ha portat molt d’equilibri, amb cap dels dos conjunts dominant clarament. Per part del Barça, i abans del descans, Konrad ha tingut l’ocasió més clara en un llançament de falta que ha sortit fregant el pal (min 14). Per part del Badalona, un contracop ha deixat sol Néstor davant Arnau Tenas, però el porter blaugrana ha tret un peu brutal per salvar els de García Pimienta (min 19).

En la segona meitat, i amb el gol del Lleida contra l’Andorra que donava una opció a l’equip de Manolo González, el Badalona ha sortit millor, més avocat a l’atac a la recerca del gol. L’ha tingut en un parell d’opcions, però la més clara ha estat, novament, per Konrad, que ha fet lluir-se el porter escapulat Àlex Sánchez (min 62).

El Badalona, a poc a poc, ha anat guanyant pes ofensiu, apurant les seves últimes bales, però el Barça B s’ha defensat bé tant en les jugades de combinació com en les d’estratègia. Com ara en un córner molt tancat que ha sortit desviat (min 75) o en una falta penjada a l’interior de l’àrea que Chema Moreno no ha pogut colpejar be i ha acabat fora (min 77).

Una tònica que s’ha mantingut fins al final del partit per fer que el  0-0 inicial no es mogués i el repartiment de punts servís al Barça B per endur-se un empat molt valuós que el permet acabar segon de la primera fase.

La fitxa

CF Badalona, 0

FC Barcelona B, 0

Badalona: Álex Sánchez, Toledo, Robusté, Moyano (Josep Jaume, min 60), Valentín, Musa (Chema Moreno, min 70), Galindo, Roger (Cárcaba, min 80), Robert, Aparicio (Larrosa, min 60) i Néstor. 

Barça B: Arnau Tenas, Roger Riera, Ramos Mingo, Comas (Igor Gomes, min 79), Mika, Nico (Jose Marsà, min 79), Matheus, Collado, Konrad (Gustavo Maia, min 90), Peque (Zeballos, min 79) i Alarcón (Ilias, min 70). 

Gols: - 

Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer. Ha amonestat els locals Roger, Aparicio i Josep Jaume i els visitants Peque, Comas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut