Barça - Urbas Fuenlabrada: Triomf molt treballat al Palau (81-79)
Ofert per

Els culers guanyen sofrint fins el final i tanquen la setmana amb tres noves victòries més

Victòria molt treballada del Barça al Palau Blaugrana. Els culers han superat a l'Urbas Fuenlabrada (81-79) en un partit molt disputat fins al darrer segon, i on els culers han sabut patir per acabar enduent-se la tercera victòria de la setmana a casa.

Igualtat inicial

El duel ha iniciat amb molta igualtat tant a la pista com al marcador, amb un estira-i-arronsa constant entre tots dos equips. El gran protagonisme del joc interior blaugrana i el domini del rebot ha provocat que Pustovyi, Davies i Smits fossin els jugadors més destacats del primer quart, que ha acabat amb el Barça manant a l'electrònic (20-17).

Tot i així, un gran parcial inicial de 0-11 per al Fuenlabrada els ha situat per davant al marcador (22-28), un avantatge que han aconseguit mantenir durant tot el període. La falta d'encert en els tirs de camp culers, sumada a la gran quantitat de pèrdues, ha provocat que els visitants marxessin al descans manant al marcador (31-35).

El tercer quart tampoc ha començat de manera favorable, i un parcial de 0-5 ha col·locat al Barça a nou punts dels madrilenys. Abrines, amb dos triples, ha liderat la reacció blaugrana, que ha igualat el matx amb una cistella de Davies (47-47). Un parcial de 13-2, amb sis punts seguits de Bolmaro, catapultava al Barça, però un parcial final de 0-5 ha permès al Fuenlabrada marxar per davant a l'últim quart (56-59).

Triomf sobre la botzina

Ja al darrer quart, l'intercanvi de cops ha seguit constant, sense cap equip sent capaç d'obrir escletxa per empotar-se el duel. Amb un espectacular Davies, i també amb una gran actuació de Bolmaro, el Barça ha aconseguit arribar per davant als instants finals, i a falta de quatre segons, el marcador reflectia el 81-79. Amb l'última possessió per als visitants, Novak ha fallat el tir i el triomf s'ha quedat al Palau. Finalment, victòria molt soferta per part blaugrana, que suma un nou triomf a la Lliga i continua el mes de març invicte.