Barça – Lleida Llista Blava: Gran victòria amb la força del Palau (6-2)

Els culers han guanyat amb autoritat en el retorn de l'afició blaugrana a les grades

Gran victòria barcelonista davant el Lleida Llista Blava (6-2). Els culers han guanyat amb autoritat i ho han fet amb l'afició blaugrana a les grades del Palau. Per fi, més d'un any després, els aficionats han pogut gaudir de l'hoquei en directe i els d'Edu Castro han ofert una gran actuació per celebrar-ho i seguir liderant la classificació de l'OK Lliga.

Amb el caliu de l'afició

El matx ha iniciat de manera molt favorable per als culers, esperonats per l'afició blaugrana. Helder Nunes, amb una bona acció dins l'àrea, ha avançat als locals (1-0, minut 3), i sis minuts després, Joao Rodrigues ha anotat el segon amb una mitja volta a la frontal de l’àrea i una gran rematada de cullera (2-0, minut 9).

El domini blaugrana ha seguit vigent sobre la pista i de nou Joao, aquest cop de penal, ha ampliat l'avantatge (3-0, minut 19). Només un minut després, els lleidatans han reaccionat mitjançant Andreu Tomàs, amb una jugada individual (3-1, minut 20), però just abans del descans, golàs de Pau Bargalló (4-1, minut 24) amb un fantàstic xut de cullera per marxar al descans amb un gran resultat.

Sentència blaugrana

Ja a la segona part, els culers no han donat opció a la reacció visitant, tot i l'intent de retallar distàncies per part de Jepi Selva de falta directa, però Egurrola l'ha aturat a la perfecció. Minuts després, falta directa favorable al Barça i Pau Bargalló no ha fallat per situar el 5-1 (minut 29) i sentenciar el matx. Només dos minuts després, Pablo Álvarez, rematant dins l’àrea una bona assistència de Bargalló, ha marcat el sisè (6-1, minut 31).

Ja a les acaballes del partit, Egurrola ha tornat a lluir-se aturant un penal a Andreu Tomàs, però finalment, el jugador visitant ha maquillat el marcador al darrer minut de partit amb el 6-2 definitiu (6-2). Finalment, victòria contundent del Barça per seguir liderant la classificació en un partit molt especial, on l'afició ha tornat al Palau Blaugrana.

Barça, 6
Lleida Llista Blava, 2

Barça: Egurrola, Bargalló, Joao Rodrigues, Helder Nunes, Sergi Panadero -cinc inicial-. Matias Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca, Ignacio Alabart.
Lleida Llista Blava: Martí Serra, Bruno Di Benedetto, Uri Vives, Jepi Selva, Joan Cañellas -cinc inicial-.Andreu Tomàs, Sergi Duch, Sergi Folguera.
Gols: 1-0, Helder Nunes (min. 3): 2-0, Joao (min. 9); 3-0, Joao (min. 19, p); 3-1, Andreu Tomàs (min. 20); 4-1, Pau Bargalló (min. 24); 5-1, Pau Bargalló (min. 29); 6-1, Pablo Álvarez (min. 31); 6-2, Andreu Tomàs (min. 50).
Àrbitres: Erik Rivas, Francisco Moreno. Faltes: 8-6