El Museu del Barça torna a obrir amb entrada gratuïta per als socis

El Museu del Barça torna a obrir amb entrada gratuïta per als socis

Amb dies i horaris restringits, i totes les mesures de seguretat per poder gaudir de l’experiència que ofereix la visita a l'Estadi

El Museu del FC Barcelona ha tornat a obrir les portes, amb dies restingits, límit d’aforament i totes les mesures de seguretat necessàries, per poder rebre la visita de socis i aficionats disposats a gaudir de l’experiència i sensacions blaugranes que ofereix la instal·lació.

El Museu obre al públic només els divendres de les 15.00 a les 19.30 hores, els dissabtes de les 10.00 a les 19.30 hores i els diumenges de les 10.00 a les 15.00  hores, menys els caps de setmana amb partit a l’Estadi. (Degut a l'activitat esportiva i corporativa del Club, els dies de partit al Camp Nou i els 2 dies previs, el Barça Stadium Tour & Museum, estarà tancat).

Horaris de Setmana Santa

De manera excepcional, durant els dies de Setmana Santa, el Museu i el Barça Stadium Tour també obrirà del dilluns 29 de març al divendres 2 d’abril, de 10.00 a 15.00 hores. El Museu estarà tancat els dies 3, 4 i 5 d’abril pel partit que juga el Barça contra el Valladolid.

Els socis titulars del carnet del FC Barcelona tenen entrada gratuïta i per accedir al Barça Stadium Tour i al Museu només hauran de presentar el carnet a l’Accés Principal. No és requisit tenir cap entrada, i es pot venir directament per efectuar la visita. A més de l’entrada gratuïta, els socis també disposen de condicions especials en molts dels serveis que s’ofereixen.

El Museu del Barça ha tornat a obrir les seves instal·lacions després que el Club decidís tancar temporalment el 4 de novembre del 2020 a causa de la poca afluència de públic registrada arran de les mesures impulsades en aquell moment pel Govern de Catalunya. Unes mesures que, entre d’altres, limitaven el moviment entre municipis el cap de setmana, fet que va comportar l’anul·lació de diverses reserves que ja tenia programades el Museu.

Renovada oferta d’activitats

Una de les novetats que oferirà el Museu és la gimcana per a famílies El Rondo del Museu del Barça. Una activitat que es pot fer individualment o en grup i que consisteix a participar en jocs, respondre preguntes i resoldre enigmes a través del telèfon mòbil mentre es recorre el Museu i es descobreixen els secrets de la història del Barça, recordant els jugadors més emblemàtics o admirant el palmarès de copes. Com a recompensa, els més menuts que aconsegueixin superar totes les proves obtindran un diploma de Superculer per endur-se a casa.

Mentre dura la pandèmia de la Covid-19, el Museu treballa sense descans per garantir totes les mesures sanitàries amb la voluntat de ser un recinte segur per als seus visitants i mantenir-se com un espai Covid Free, seguint en tot moment els protocols d’Espais nets i segurs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut