FC Barcelona B - Cornellà: Sense gols en el retorn del públic (0-0)

Els blaugranes han portat el pes de la pilota i han acumulat mèrits per marcar, però els 987 espectadors presents al Johan Cruyff no han pogut celebrar el gol culer

El Barça B no ha pogut dirigir la superioritat al fons de la xarxa. Davant el Cornellà (0-0), els de García Pimienta han merescut el triomf, que s'ha resistit tot i l'acumulació d'aproximacions. Però no han trobat l'escletxa davant un conjunt verd concentrat a defensar i que ha comptat amb la inexpugnabilitat del seu porter.

El públic no pot cantar gol

Un any després, la sonoritat des de les grades ha tornat al Johan Cruyff. Les 987 veus han eclipsat les quotidianes indicacions entre els futbolistes del verd. Més quan els de García Pimienta han dibuixat les primeres aproximacions. Álex Collado, amb un potent llançament amb l'esquerra, Konrad de la Fuente, amb una internada a l'àrea, i Peque, amb una conducció plena de velocitat, han propiciat les volades d'un impermeable Ramón Juan

El porter de l'elenc del Baix Llobregat ha estat el principal obstacle blaugrana. Amb el discurs de la pilota i amb el monòleg de les estadístiques ofensives, el Barça B no ha pogut trobar el camí de la xarxa. Ni en la primera part ni en la segona part.

Focus finals per a Iñaki Peña

Perquè de principi a fi, el partit ha tingut un guió lineal. El Barça B ha acumulat mèrits i ocasions per fer pujar el gol a l'electrònic i el Cornellà s'ha concentrat a defensar i aprofitar l'esporàdica aproximació. En un final replet d'emoció, Iñaki Peña, quasi inèdit al llarg dels 90 minuts, ha negat una rosca a Max. La mà dreta del 13 ha deixat el seu segell en el 0-0 final.

Així doncs, el Barça B, que ha sumat el sisè partit seguit sense perdre, no ha pogut arrodonir amb victòria la classificació per a la Primera RFEF. Els de García Pimienta han sumat un punt que els manté en la segona posició de la taula, que dóna accés a la lluita per l'ascens a la Segona Divisió A. Ara l'últim repte dels culers en aquesta lliga regular és al camp del Badalona.

FITXA DEL PARTIT

Barça B, 0
Cornellà, 0

Barça B: Iñaki Peña, Roger Riera, Arnau Comas, Ramos Mingo, Mika Mármol, Oriol Busquets (Matheus, min. 46), Nico González, Collado, Konrad, Peque, Manaj (Ángel, min. 74)
Cornellà: Ramón Juan, Iván Guzmán, Borja, Pol Moreno, Rulo, Eloy Gila, Agus Medina (Dorca, min. 83), Kevin Presa, Álex Serrano (Álex Pla, min. 73), Chiki (Víctor, min. 68) i Pablo Fernández (Max, min. 83)

Àrbitre: Muresan Muresan. Ha amonestat amb targeta groga el local Matheus (min. 90) i els visitants Pablo Fernández (min. 60), Chiki (min. 66), Iván Guzmán (min. 78) i Borja (min. 90)