Barça B – Globalcaja La Roda (68-72): A remolc

Els joves blaugranes no es sobreposen a la diferència inicial

El Barça B, tot I la derrota de dimecres a la pista de l’Hozono Global Jairis, continuava primer del seu grup de la LEB Plata i aspiraven a un triomf que els deixes ben encarats per assolir el liderat, en el tram final d’aquesta primera fase. Durant els primers 20 minuts de joc, els blaugranes no es van trobar còmodes sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i van veure com els visitants s’anaven al descans amb 6 punts al seu favor.

Els blaugranes van agafar la davantera del partit, en un gran inici del tercer quart però la igualtat continuava en el darrer quart, on finalment el triomf va caure del costat visitant.

Rival incòmode

En els primers minuts del partit, la intensitat defensiva visitant va obstaculitzar l’atac blaugrana i els de La Roda s’avançaven per 6 a 12, en el minut 5 de partit. Als locals els hi costava trobar el ritme de joc i en el minut 18 els d’Albacete seguien dominant per 10 a 16, per tancar el quart 7 punts per sobre dels catalans (15-22).

L’encert en el tir exterior del Fundación Globalcaja La Roda els feia tornar a agafar espai en el marcador (19-30) en el minut 13. El Barça B va estabilitzar la distància i la va poder escurçar, a la part final del segon quart. 36 a 42 al descans i les blaugranes amb marge de millora de cara el segon temps.

Reacció insuficient

La sortida blaugrana, en el tercer quart, va ser espectacular. En poc més d’un minut ja havien fet la volta al marcador (44-42). Menys de dos minuts i mig el parcial era de 12 a 0 i el Globalcaja La Roda es veia obligat a demanar temps mort (48-42). Després d’aquest temps mort, els visitants van tornar a entrar al partit i en el minut 25 amb empat a 50, tot tornava a començar. Els de Mateo Rubio aconseguien finalitzar els primers 30 minuts per davant en el marcador (58-54) i s’esperava un darrer quart competit.

La Roda començava el darrer període amb encert i en el minut 33 tornaven a liderar el marcador (60-62) fet que provocava el temps mort de Mateo Rubio, però passaven el minuts i els visitants continuaven dominant. El tècnic blaugrana tornava a demanar temps mort (63-70) a manca de 3 i mig per a la fi del partit.

A la part final del matx, el Barça B mirava de retallar. Un triple de Beraza, situava als joves blaugranes a dos punts (68-70) a un minut i trenta segons pel final. Una cistella de Hughes feia el 68 a 72 a 10 segons i decidia el partit.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça B – Globalcaja La Roda (68-72)