Barça - Quabit Guadalajara: Especialitzats a guanyar (38-27)

Els de Xavi Pascual segueixen imbatuts en la Lliga Sacyr ASOBAL, on encadenen 22 victòries consecutives

Una jornada més, imbatuts. El Palau Blaugrana, en el retorn de la competició, ha presenciat la 22a victòria del Barça en la Lliga Sacyr ASOBAL. El Guadalajara s'ha mostrat combatiu en una primera meitat on ha destacat la figura de Pérez de Vargas, però no ha pogut evitar el triomf blaugrana (38-27).

Els porters sobresurten

El partit ha despertat amb absència de gols. Pérez de Vargas i José Javier Hombrados han estat un malson pels atacs. El porter toledà i el madrileny han contingut l'augment de l'electrònic. 3-3 en els primers 10 minuts de joc.

Una igualtat que els manxecs han pogut contenir fins a un parcial de 8-1. Els blaugranes s'han desempallegat de les intervencions de l'experimentat 48 visitant i han obert escletxa. Dika Mem ha ensenyat el camí exitós cap al fons de la xarxa i, d'aquesta manera, els culers s'han apoderat del marcador, però no del tot. Perquè la resistència del Guadalajara, sobretot a través del contracop, ha retornat.

La inspiració anotadora de N'Guessan i la impermeabilitat de l'barcelonista, que ha registrat 17 (56%) aturades en la primera part, han permès als de Xavi Pascual dominar al descans: 17-13.

Es dirigeixen cap a un nou triomf

Gonzalo Pérez de Vargas ha seguit aturant i Dika Mem, el màxim realitzador del matx amb vuit gols, marcant. Dues peces cabdals pel distanciament culer, que també han comptat amb les figures de Cindric i Diocou. Ha estat una segona meitat de clar color blaugrana. Un període que també ha vist dues dianes del jugador del filial, David Roca; el lateral, amb el 55 a l'esquena, ha firmat el seu primer partit d’aquesta temporada amb el primer equip.

Així doncs, el Barça ha comptat un altre partit de lliga per victòria (38-27). I ja en són 22 en 22 partits. Imparables. Un camí perfecte que els de Xavi Pascual buscaran seguir el pròxim dissabte (19.30 hores) contra el Liberbank Cantabria Sinfín.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 38
Quabit Guadalajara, 27

Barça: Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (-), Aleix Gómez (4), Mem (8), Alex Pascual (2), Pálmarsson (1) i Fabregas (-) -set inicial- Frade (3), Makuc (1), Entrerríos (2), N'Guessan (4), Ariño (3), David Roca (2), Diocou (5), Cindric (3)
Quabit Guadalajara: Hombrados (-), Roman (2), Gallardo (1), De Souza Pereira (3), Mouriño (6), El Korchi (2) i Paredes (4) -set inicial- Santamaria (-), Dariel Garcia (1), Alberto Diaz (1), Bodi (1), Alberto Sanz (-), Romanillos (2), Giacomo (1), Alejandro Lopez (3), Marmesat (-)

Parcials: 3-3; 3-3; 6-6; 10-7; 14-11; 17-13 // 22-16; 26-19; 29-21; 32-23; 35-23;

Àrbitres: Carlos Luque i Alfredo Arcos