Barça - Unicaja: Bon triomf per començar la setmana (79-55)

Els culers superen amb autoritat als malaguenys amb un gran últim quart

Gran victòria blaugrana davant l'Unicaja de Màlaga (79-55) per començar de la millor manera la setmana de tres partits. Els culers, amb una gran últim quart, s'emporten el triomf del Palau Blaugrana per seguir amb la bona dinàmica.

Bona defensa local

El matx ha iniciat amb el Barça molt endollat en defensa, i és que els culers només han encaixat 13 punts en tot el primer quart. La bona defensa blaugrana, sumada a l'aportació ofensiva d'Oriola i Smits (cinc punts cadascun) han permès als de Saras marxar amb un +10 (23-13).

Ja al segon quart, l'Unicaja ha millorat en atac, però tot i així els culers han mantingut bé l'avantatge al marcador amb bons minuts de Higgins sobre la pista, per arribar al descans amb vuit d'avantatge (40-32).

La reacció visitant ha aparegut al tercer període: els malaguenys han arribat a situar-se a només un punt (49-48) amb un parcial de 5-13. El Barça, però, no s'ha deixat sorprendre i ha tornat a obrir escletxa als darrers compassos del quart amb bones accions de Mirotic i Davies, i un gran parcial final d'11-3 ha tornat a donar un bon coixí als blaugrana (60-51).

Sentència culer

Ja al darrer quart, la piconadora barcelonista no ha donat opció i ha sentenciat el partit. L'Unicaja només ha pogut anotar quatre punts en tot el quart, i un brutal parcial de 19-4 ha acabat decidint el partit amb claredat. Finalment, 79-55 per al Barça que suma la 12a victòria consecutiva a la Lliga amb una gran actuació al Palau