El Barça reviu un any sense públic al Camp nou en un documental

El Barça reviu un any sense públic al Camp nou en un documental

La producció ‘Camp Nou, un any en silenci’ s’estrenarà a través de Barça TV i Barça TV+ el proper 23 de març i recull com han viscut els socis i els jugadors, amb Lenglet com a protagonista, aquests mesos marcats per la pandèmia

Aquest diumenge, 14 de març, es compleix un any de l’anunci del decret de l’estat d’alarma per fer front a l’expansió de la Covid-19. Dotze mesos en què els Culers no han pogut anar al Camp Nou per veure en directe el seu equip i que han tingut un impacte tant en els aficionats com en els jugadors, que ara el Club ha recollit al documental ‘Camp Nou, un any en silenci’. La producció, realitzada per Barça Studios, s'estrenarà el proper dimarts 23 de març a Barça TV+, la plataforma de streaming del Club, i també es podrà veure en obert al canal Barça TV a les 22:00 hores del mateix dia. 

Dos dies abans del decret de l’estat d’alarma, LaLiga va anunciar la suspensió de dues jornades de manera preventiva a l’espera de veure com evolucionava la situació, davant els primers casos de positius. Unes mesures que van comportar importants canvis per a la societat i que en l’àmbit del futbol es van traduir en la interrupció de les competicions en un primer moment, per donar pas mesos després a la represa dels partits a porta tancada.

El documental reviu  com ha estat aquest període a través dels testimonis del jugador del primer equip Clément Lenglet i de quatre socis blaugrana: Jaume Julià, amb carnet des de fa 78 anys i que va viure en primera persona la inauguració de l’Estadi el 1957; Marc Tarín, professional sanitari de 33 anys i soci des dels 11; Marta Guarner, farmacèutica que des de fa 25 anys gaudeix dels partits en directe al Camp Nou, i Alejandro Rodríguez, de 29 anys i seguidor del Barça des de fa més de 20 anys, que reconeix que el FC Barcelona és una de les seves passions.

En el documental, que es dividirà en dues parts, els aficionats barcelonistes relaten com van viure el moment del decret de l’estat d’alarma, el que suposa el Barça per a ells i com han viscut no poder anar al camp en aquests darrers mesos.

Lenglet per part seva recorda, entre altres moments, com va ser l’última reunió del vestidor amb els seus companys, que va tenir lloc el 13 de març del 2020, quan davant la situació sanitària el primer equip va suspendre tota la seva activitat a l’espera de com evolucionava la pandèmia. Una trobada que va comptar amb la presència del Dr. Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona i responsable de salut laboral del FC Barcelona, i del Dr. Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic. 

El jugador repassa, a més, com va ser la tornada als entrenaments, primer de manera individualitzada per progressivament permetre les sessions en grup i com ell i els seus companys van viure aquests moments d’incertesa. Així mateix, relata com és per a ells jugar els partits sense públic i com troben a faltar el suport de l’afició des de les grades, alhora que expressa el desig compartit de poder retrobar els aficionats aviat, i el seu agraïment als aficionats per estar amb ells tant en els bons moments com en els dolents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut