Les 4 dades de París que conviden a l'optimisme

Les 4 dades de París que conviden a l'optimisme

Els culers van dominar les rematades, les aproximacions... però no van poder assolir l'èxit de la remuntada

És cert, no va poder ser. L'empat a u al Parc dels Prínceps entre PSG i Barça no va obrar el miracle barcelonista. Ara bé, els de Koeman van intentar-ho des del segon u fins al xiulet final.

La remuntada es va albirar per moments. Més quan Dembélé va dibuixar els primers xuts, quan Dest va enviar un pilota al pal o quan Messi va disposar d'un llançament de penal. Tot concentrat en els primers 45 minuts de la tornada dels vuitens de final de la Champions. Un torneig europeu que va veure el setge i l'empenta culers per capgirar l'eliminatòria. Però l'esforç no va tenir recompensa.

21 - Les rematades totals culers

Des de la sacada inicial, les aproximacions del Barça es van succeir a la porteria d'un inspirat Keylor Navas. Fins a 21 rematades van dibuixar els barcelonistes, 10 d'elles entre els tres pals. Però només un míssil des de la llarga distància de Leo Messi va acabar al fons de la xarxa parisenca. 

photo5931478461912822568
Messi va signar un autèntic golàs des de 27 metres

Si mirem les estadístiques del PSG, els de Pochettino només van firmar un total de set rematades; tres a la porteria de Ter Stegen. 

9 - Les parades de Navas 

El porter de Les Parisiens va contenir l'ímpetu atacant blaugrana. Keylor Navas es va apuntar un total de 9 aturades. Quasi totes de mèrit. Per la seva part, Ter Stegen solament va haver d'intervenir en dos xuts, sense excessiu perill, francesos. 

49 - Les accions barcelonistes dins de l'àrea 

Els de Koeman trepitjaven una vegada i una altra l'àrea del PSG. Tant va ser així que van acumular 49 accions bones en l'interior de l'àrea rival. En aquest apartat estadístic, l'elenc del tècnic argentí solament va aparèixer nou vegades amb èxit en l'interior de l'àrea barcelonista. El Barça, un constant generador de setge ofensiu, va embotellar els gals. 

72,2% - La possessió blaugrana 

Sens dubte, l'elenc de Koeman va portar la batuta de la pilota. Davant una defensa tancada, els barcelonistes van tenir el domini de la possessió en tot moment. Els locals solament van sentir el tacte de l'esfèric en els esporàdics contracops que van construir. De fet, solament van gaudir d'un 27,8% de possessió. 

El Barça va acaparar les estadístiques ofensives i va monopolitzar el domini, sense èxit. Tot i no assolir la gesta, els de Koeman van relatar arguments suficients. Si Messi hagués transformat el penal o si el pal no hagués repel·lit el llançament de Dest, l'escenari de l'eliminatòria hagués virat. Però no va poder ser. I encara queden dos títols en joc...

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut