Vuit debutants de Champions amb molt futur

Vuit debutants de Champions amb molt futur

Fins a vuit jugadors menors de 23 anys s'han estrenat a Europa sota les ordres de Ronald Koeman

Aquest dimecres va ser un dia especial per a Ilaix Moriba tot i la eliminació dels de Ronald Koeman a la Lliga de Campions, tot i l’empat contra el PSG (1-1, 5-2 global). El migcampista del filial ha saltat a la gespa del Parc dels Prínceps en el minut 78 en els darrers tres canvis del tècnic blaugrana en el matx. 

D’aquesta manera, i després d’estrenar-se com a golejador amb el primer equip en el darrer partit de Lliga a El Sadar, Ilaix Moriba segueix sumant minuts i experiència en el primer equip. En el PSG-Barça el migcampista del filial va completar 18 passades bones. 

No només Ilaix...

Ilaix no és l'únic jugador que ha debutat a la Champions aquest curs. Fins a vuit futbolistes han jugat el seu primer partit a la màxima competició europea. Pedri, Konrad de la Fuente, Trincão, Riqui Puig, Óscar Mingueza, Ronald Araujo i Matheus Fernades. A més, Sergiño Dest també ha jugat els seu primers minuts com a blaugrana a la Champions tot i que en el seu cas ja havia debutat en aquesta competició amb l'Ajax.

I és que cap dels nou futbolistes mencionats supera els 23 anys. En el cas de Pedri va fer el debut a la Champions amb tan sols 17 anys i 330 dies, alguns dies menys que Ilaix que va fer-ho amb 18 i 50 dies contra el PSG. Els segueixen el futbolista del Barça B Konrad de la Fuente (19 anys i 131 dies), Dest, Trincão, Riqui Puig, Mingueza, Araujo i Matheus. Una llista amb molt futur per davant. 

Finalment, cal destacar també que el Barça és l'equip de la Lliga que ha tingut més golejadors nascuts a partir del 2000: Ansu Fati (4), Pedri (2) i Ilaix (1). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut