Fortuna Hjørring - Barça: Amb pas ferm cap a quarts (0-5)

Fortuna Hjørring - Barça: Amb pas ferm cap a quarts (0-5)

Les culers no han donat opció al rival i han superat amb autoritat la tornada de l'eliminatòria de Champions

Gran victòria per certificar l'accés als quarts de final de la Lliga de Campions. Les culers han superat amb autoritat al Fortuna Hjørring (0-5) i estaran als quarts per sisena temporada consecutiva. Els gols d'Aitana (2), Mariona (p), Oshoala i Marta Torrejón, donen un triomf clar i contundent a les barcelonistes.

De menys a més

El matx ha començat força igualat, amb el Fortuna molt tancat en defensa sense permetre a les culers tenir ocasions clares. A poc a poc, les blaugrana han anat bolcant el perill per la banda dreta i Graham a punt ha estat d'anotar després d'una gran combinació, però Johansen ha salvat el gol.

El ritme i les arribades han anat augmentant i finalment ha arribat el primer gol: centrada de Crnogorcevic que la defensa no aconsegueix refusar i Aitana, arribant des del darrere, no perdona per situar el 0-1 (min. 36). Amb el gol, el monòleg blaugrana ha estat absolut, però el marcador no s'ha mogut fins al descans.

Sentència barcelonista

Ja a la segona meitat, les culers han tingut l'efectivitat que ha faltat a la primera per sentenciar sense problemes l'eliminatòria. Només començar el segon temps, de nou Aitana ha vist porteria caçant una pilota dins l'àrea (0-2, min. 48) i poc després, Mariona ha augmentat encara més la diferència amb el 0-3 (min. 54) des del punt de penal, després d'una falta dins l'àrea comesa sobre ella mateixa.

El domini era absolut, amb incomtables ocasions de gol per a les de Lluis Cortés. Oshoala, després d'una bona passada a l'espai de Melanie, ha anotat el 0-4 (min. 78), i finalment, Marta Torrejón, després d'una bona acció d'Alexia, ha anotat el 0-5 definitiu (min. 85). Així doncs, victòria clara del Barça amb un global de 9-0 a l'eliminatòria per assegurar-se la presencia, un any més, als quarts de final de UWCL. 

Fitxa tècnica

Fortuna Hjørring, 0
Barça, 5

Fortuna Hjørring: Johansen, Andersen (Berthelsen, min. 75), Garnier, Möller Thomsen, Bruce (Frederiksen, min. 62), Folds (Frank, min. 62), Riley, Ochoa, Lundgaard (Hammer, min. 75)
, Möller Holdt, Snerle (Clausen, min. 68). 
Barça: Gemma, Losada, Mariona (Torrejón, min. 72), Patri (Oshoala, min. 52), Aitana, Leila, Graham (Alexia, min. 72), A. Pereira (Mapi León, min. 52), Crnogorcevic, Martens (Melanie, min. 72), Jana.
Gols: 0-1, Aitana (min. 36); 0-2, Aitana (min. 48), 0-3 Mariona (min. 54, p); 0-4, Oshoala (min. 78); 0-5, Torrejón (min. 85).
Àrbitre: Lorraine Watson
Foto: Fortuna Hjørring

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut