Barça – Logroño La Rioja: Arrenca la Copa!

Barça – Logroño La Rioja: Arrenca la Copa!

(20:00 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV) Els blaugranes tancaran la jornada dels quarts de final al Wizink Center de Madrid amb l’objectiu d’accedir a les semifinals del dissabte

Ha arribat l’hora de la Copa del Rei d’handbol. El Barça enceta aquest divendres la competició del KO, que aquest any es disputa al Wizink Center de Madrid. El torn dels blaugranes arribarà en l’últim quart de final de la jornada, que els enfrontarà amb el Logroño La Rioja a les 20 hores (en directe per Esport3 i LaLigaSportsTV). Abans s’hauran disputat la resta d’eliminatòries: Abanca Ademar León – Bada Huesca (12 hores), BM Benidorm – Bidasoa Irún (15 hores) i Ángel Ximénez Puente Genil – Fraikin BM Granollers (17:30 hores). El guanyador d’aquest últim partit seria el rival del Barça en semifinals en cas de classificació.

L’equip de Xavi Pascual arriba a la Copa esgotat físicament, després de disputar nou partits en 23 dies al febrer, però amb les bones sensacions dels grans resultats aconseguits. I és que el Barça és líder invicte a la Lliga Sacyr ASOBAL (42 punts) i ha tancat la fase de grups de la Champions amb un ple de punts històric.

19 disponibles per escollir

De cara a l’inici de la competició Xavi Pascual té a la seva disposició a tota la plantilla (exceptuant la baixa de llarga durada de Mortensen). Així doncs, el tècnic haurà d’escollir poc abans del partit els 16 convocats per al duel de quarts de final. “Anem justos a nivell físic, però tenim un títol per davant”, deia Pascual en acabar l’entrenament previ a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L’últim precedent contra el Logroño La Rioja és molt recent, ja que tots dos equips es van enfrontar el 21 de febrer en partit de Lliga. Aleshores el Barça es va imposar per 36-27 al Palau, però Xavi Pascual advertia que no és cap referència, ja que, entre d’altres coses, l’equip de Miguel Ángel Velasco ha recuperat efectius.

El Barça parteix com a favorit un cop més, ja que ha aixecat el títol en les darreres set edicions de forma consecutiva. Entrerríos i Fàbregas, que també van parlar en la prèvia del partit de quarts, assumeixen el rol: “Ho gestionem amb l’autoexigència. Sempre ha estat així, i en la Copa del Rei no serà menys”, deia el capità.

A partir d’aquest divendres a les 20 hores el Barça defensarà títol al Wizink Center de Madrid, i el primer escull per tornar a aixecar un trofeu serà el Logroño La Rioja en els quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut