Eibar – Barça (prèvia): Tornada transcendental

Eibar – Barça (prèvia): Tornada transcendental

10.30h, LaLigaSportsTV: Basques i catalanes recuperen un partit ajornat de Lliga amb la Copa en joc per a les locals i amb les visitants intentant reforçar el seu lideratge

Superada l’aturada internacional, el Barça Femení reprèn l’activitat recuperant un dels quatre partits de Lliga pendents. Serà aquest dissabte a Eibar, en horari matinal. El primer de cinc partits en quinze dies. Un duel inèdit, davant d’un rival recent ascendit i convertit en revelació: si guanya es classificarà per a la Copa de la Reina, ja que haurà tancat la primera volta entre els vuit primers.

El Barça, per la seva banda, arriba a la cita amb el ple de victòries en 16 jornades disputades, el seu millor inici de la història en Lliga. Tot i els tres compromisos menys que els que ha disputat el segon, el Llevant, les culers són líders amb set punts més d’avantatge que les granota.

L’èxode de les internacionals només li ha permès dos dies de treball amb el gruix de l’equip per preparar l’últim partit abans del retorn a la Champions League, el dimecres al Johan Cruyff contra el Fortuna Hjørring danès. 

Les 18 convocades per a Eibar, on l’equip hi viatjava aquest divendres al vespre, eren: Paños, María León, Melanie, Losada, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Graham, A. Pereira, Oshoala, Falcón, Martens, Jana i Gemma.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut