Positiu retorn de l’hockey herba

L’estadi Pau Negre veu les victòries dels equips femení i masculí del Barça davant el CD Terrassa (3-1) i el RC Jolaseta (5-2) respectivament

Després d’un llarg parèntesi a les competicions nacionals, les lligues d’hockey herba es van tornar a iniciar amb dos resultats molt positius per als equips femení i masculí del Barça Hockey Herba.

Dissabte va ser el conjunt femení el qual, després d’una llarga aturada de dotze setmanes, va tornar a disputar un partit a la Primera Divisió, amb una victòria a l’estadi Pau Negre contra el CD Terrassa per 3-1, que consolida el conjunt blaugrana a la part alta de la classificació.

Les jugadores barcelonistes van inaugurar el marcador gràcies a un penal córner transformat per Denise Borgstrom, que s’estrenava com a golejadora amb el Barça. Tot i la igualada del CD Terrassa aconseguida per Laia Agulló, dos gols de Claudia Marín -a la foto- van certificar el triomf de les jugadores d’Adriian Wilches. La màxima anotadora de l’equip va marcar només començar la segona meitat i en els darrers minuts de partit va situar el 3-1 definitiu al transformar un penal córner.

L'equip masculí també guanya

El diumenge va ser l’equip masculí el que va saltar al Pau Negra per enfrontar-se al RC Jolaseta en partit de la màxima categoria espanyola d’hockey herba, que va acabar amb victòria blaugrana per 5-2.

Tot i quedar-se els tres punts a casa, l’equip biscaí va ser qui va inaugurar el marcador amb un gol de Diego Arana, que va posar per davant el Jolaseta fins poc abans d’arribar al descans, quan Andreas Rafi va empatar de penal córner. L’empenta barcelonista va tenir continuïtat al tornar del descans, i un gol d’Arnau Blanch va posar momentàniament el Barça per davant, ja que pocs minuts després tornava la igualada amb un gol de Zirpel des del penal.

Els homes de Pol Garrido van seguir lluitant per començar la segona volta de la Lliga amb una victòria i Eduard Garriga va fer pujar el 3-2 al marcador, un resultat favorable que es va arrodonir en el tram final de partit gràcies a dos gols més, el segon personal d’Andreas Rafi i el de David Terraza, que va fer pujar el 5-2 definitiu.