Arranca el sisè Barça Coach Development Program

Arranca el sisè Barça Coach Development Program

Més de 300 tècnics del FC Barcelona gaudeixen d'aquest curs exclusiu i únic al món que té l’objectiu de reforçar els seus coneixements d’ADN Barça

Aquest dilluns 22 de febrer, amb la xerrada de Roger Garcia en la que ha explicat la seva experiència com a jugador de La Masia que va arribar i consolidar-se al primer equip, ha començat el sisè Barça Coach Development Program. En aquesta ocasió i a causa de la pandèmia, aquest curs dirigit pel Departament de Metodologia del FC Barcelona, exclusiu i únic al món, es farà via telemàtica del 22 de febrer al 24 de març. Una edició més, el curs està impartit per autèntics experts en les seves respectives matèries i que lideren aquestes àrees dins del Club.

El Barça Coach Development Program compta amb més de 300 entrenadors nscrits que rebran un total de 41 hores lectives en aquesta sisena edició. Aquesta formació està dirigida als diferents tècnics de la casa que conformen els departaments de la Barça Academy, el Futbol Formatiu Amateur, Femení i professional, el departament de Scouting del FC Barcelona i els diferents coordinadors de les seccions professionals i amateurs del Club. L'objectiu final és el de poder convertir els tècnics del Barça en els millors entrenadors, educadors i líders.

Presentació de Paco Seirul·lo

D'aquesta manera, tindran com a ponents autèntics experts de renom, 69 en total, que els guiaran dins d'aquest curs en les diferents matèries, com és el cas de la preparació integral del futbolista, a càrrec de Fernando Signorini, preparador físic que ha treballat amb la selecció argentina, l’entrenador argentí Ángel Cappa i Paco Seirul·lo, director de l’Àrea de Metodologia del FC Barcelona; la nutrició a l’esport, amb les nutricionistes del FC Barcelona, Maria Antonia Lizárraga i Mireia Porta; la direcció d’un cos tècnic formatiu professional, amb la participació de Franc Artiga, entrenador del Juvenil A del Barça; Experiències sobre lideratge, amb l’exjugador del primer equip, José Mari Bakero, l’exjugador del primer equip de futbol sala, Jordi Torras, o el seleccionador espanyol de waterpolo, David Martín. També s’abordaran altres facetes com ara l’optimització de l’intercanvi pedagògic, creació de contextos d’entrenament, tecnologia i dades al servei de l’esport, funcionament del departament d’scouting, pràctica d’accions a pilota aturada, com gestionar les lesions, la tecnologia esportiva, els projectes I+D de la Barça Escola o l’optimització de la idea de joc, entre d’altres matèries.

La presentació del curs l’han fet aquest dilluns el Xavier Damunt, responsable de desenvolupament tècnic i innovació tecnològica de l'Àrea de Metodologia i Paco Seirul·lo, director de l'Àrea de Metodologia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut