El Dobobec eslovè, rival a la Final a Vuit

El Dobobec eslovè, rival a la Final a Vuit

La cita està anunciada entre el 28 d’abril i el 3 de maig a Minsk i, en cas de classificació, el rival en una hipotètica semifinal seria el vencedor del Kairat-Benfica

Després d’eliminar a l’ACCS (2-1), el Barça ja coneix el quadre de la Final a 8 que que la UEFA ha anunciat que es disputarà a Minsk entre el 28 d’abril i el 3 de maig de 2021.

El quadre de la Final a Vuit

El rival del Barça als quarts de final serà el Dobovec d’Eslovènia, que va superar l’Aktobe del Kazakhstan als vuitens a domicili (1-2). En cas de classificació, el Barça es veuria les cares en una hipotètica semifinal amb el vencedor del Kairat-Benfica. 

Per l’altra banda del quadre, l’Inter s’enfrontarà a l’Ugra Yugorsk rús; mentre que l’Sporting de Portugal tindrà com a rival al KPRF, també rús.

Els resultats dels vuitens de finak:

Aktobe (KAZ) 2-1 Dobovec (SVN)

Inter (ESP) 4-2 Kherson (UCR)

Barça 2-1 ACCS (FRA)

Ugra Yugorsk (RUS) 3-0 Vytis (LTU)

Kairat (KAZ) 6-1 United Galati (ROU)

Sporting CP (POR) 5-1 Chrudim (CZE)

MNK Olmissum (CRO) 1-2 KPRF (RUS)

Benfica (POR) 5-0 Berettyoujfalou

Reaccions de Plaza i Ferrao

Després de guanyar l’ACCS, Plaza i Ferrao van expressar en roda de premsa les seves sensacions després de la classificació i en vistes ja a la la Final a Vuit. “El Futsal a Europa s’està igualant molt com ha quedat clar en aquestes eliminatòries de vuitens, ens fa molta il·lusió intentar fer història i guanyar dues Champions en una temporada però hem de respectar a tots els rivals i, sobretot, a la competició. “La classificació ens dona tranquil·litat de cara al futur immediat, sabem que sempre tenim l’exigència de guanyar però el que és innegociable és competir bé i hem demostrat que som un equip madur que sempre dona la cara en els moments clau”, diu Plaza, que no es refia del Dobovec. “Són un equip molt físic, la base de la selecció d’Eslovènia, serà un os molt dur de rossegar”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut