L’equip d’handbol visita el Museu

L’equip d’handbol visita el Museu

La plantilla al complet ha fet un recorregut per la instal·lació de la mà del seu director, Jordi Penas, per conèixer la història del Club

Aquest divendres el Museu del FC Barcelona ha obert les seves portes de manera excepcional per rebre la visita del primer equip d’handbol al complet. La instal·lació roman tancada des del passat mes de novembre a causa de la Covid-19, però la plantilla, amb el tècnic Xavi Pascual i el capità Raúl Entrerríos al capdavant, ha pogut fer una visita de la mà del director del Museu, Jordi Penas.

En aquesta visita els jugadors i tècnics de l’equip han pogut conèixer de primera mà tots els racons del Museu i la història del Club, així com els espais audiovisuals en què es repassen els moments clau dels quasi 122 anys d’història. Tots els membres de l’equip s’han aturat amb especial interès a la zona de trofeus dels Equips Professionals, concretament a la secció d’handbol. Allà s’hi exposen les 9 Copes d’Europa aconseguides i una selecció dels 162 títols que ha sumat la secció al llarg de la seva història.

En acabar la visita, dos dels jugadors que han arribat al Barça aquesta temporada han valorat la visita al Museu. Blaz Janc i Luis Frade s’han mostrat orgullosos de formar part de la història d’un club com el Barça, i han afirmat que conèixer-la els permet entendre millor la dimensió de la institució. En el cas de l’eslovè ha reconegut que ja havia visitat el Museu fa uns anys com a jugador del Kielce amb motiu d’un partit del conjunt polonès al Palau Blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut