Barça - Zalgiris: Allarguen el somriure del triomf (86-62)
Ofert per

Els blaugranes exhibeixen autoritat ofensiva i defensiva per amarrar la 18a victòria en Eurolliga

Segueixen la trajectòria victoriosa. Després d'endur-se la Copa, el Barça, líder, ha derrotat el Zalgiris en l'Eurolliga (86-62). Exhibint superioritat en zona ofensiva i en zona defensiva, els de Saras s'han apoderat del 18è triomf en el torneig europeu. Cory Higgins, de nou, mostrant vigor i elegància a la cistella, i Oriola, amb focus al darrer quart, han estat els jugadors amb més punts: un total de 19.

Higgins, altre cop, sobresurt

La xarxa de la cistella ha viscut en un moviment continu. En els primers compassos al Palau Blaugrana, FC Barcelona i Zalgiris Kaunas han exhibit un ritme frenètic d'anotació. I si parlem de punts, no pot faltar el nom de Cory Higgins. El californià ha firmat 11 punts d'arrancada. Unes unitats que han eixamplat els elevats dígits del primer període: 24-24.

El matx ha seguit navegant en la igualtat fins que la defensa barcelonista s'ha activat. Amb una renda màxima de 12 unitats, els de Saras han pogut desempallegar-se dels lituans. El 22 barcelonista ha seguit dinamitant les estadístiques ofensives i, d'aquesta manera, ha contribuït obertament al 48-37 del descans.

Els culers resolen el partit

Tot i dominar l'electrònic, la comoditat blaugrana ha arribat al tercer quart. La conjunció entre atac, molt fluid, i defensa, molt enèrgica, el Barça, amb focus per a Davies, ha construït un avantatge de fins a 25 punts. L'electrònic ha anat al ritme dels blaugranes, que solament han deixat en deu punts els bàltics en el tercer quart 71-47.

Així doncs, sense deixar espai a la relaxació, un Barça coral, amb un Oriola destacant al darrer quart, ha confirmat la victòria. La 18a en Eurolliga. Un número que permet als de Saras continuar al capdamunt de la taula europea.

Ara, el pròxim repte és l'Asvel Villeurbanne (divendres 26 de febrer, 21 hores).