Nou número de la REVISTA BARÇA digital, dedicat a les eleccions

Nou número de la REVISTA BARÇA digital, dedicat a les eleccions

Els socis i sòcies ja han rebut per correu electrònic en un Infosocis Edició Especial l’enllaç per consultar la publicació, enriquida amb carrusels de fotografies i vídeos

Els socis i sòcies del FC Barcelona ja tenen a la seva disposició un nou número de la REVISTA BARÇA, que s’envia a través del nou format digital i que inclou una àmplia cobertura informativa i de servei sobre les pròximes eleccions a la Presidència i Junta Directiva del Club, que se celebraran el proper 7 de març.

La revista s’ha enviat als socis i sòcies per correu electrònic a través d’un Infosocis Edició Especial, i també està disponible a l’App de Socis i al web del Club. La revista es pot visualitzar a través de qualsevol ordinador o dispositiu portàtil, com una tauleta tàctil (tablet) o un telèfon intel·ligent (smartphone).

En aquest segon número, les eleccions del proper 7 de març són les grans protagonistes. Els socis i sòcies podran consultar tota la informació logística, les seus electorals o les mesures de seguretat per protegir-los contra la Covid-19. Els tres candidats, Joan Laporta, Antoni Freixa i Víctor Font, també s’adrecen als socis i sòcies amb una carta especial i es poden consultar tots els detalls dels seus programes electorals. La revista també recull una àmplia informació històrica sobre com s’ha escollit la figura del president des de la fundació del Club al 1899.

El futur és a casa

El Barça del futur també és objecte d’anàlisi a la REVISTA BARÇA, i ho continuarà sent en pròxims números. Fins a 10 jugadors de 21 anys o menys formen part del primer equip o figuren de manera habitual en les convocatòries de Ronald Koeman. En aquesta revista s’analitza en profunditat la parella Araujo-Mingueza, dos jugadors procedents del filial que han sabut fer-se un lloc en el primer equip i aprofitar les baixes en defensa per demostrar les seves prestacions. L’analista Àlex Delmàs ens descobreix els seus perfils futbolístics, i també ens revela la cara més personal d’Araujo, un futbolista compromès i amb molta personalitat, i de Mingueza, un central amb un ADN Barça forjat en les categories inferiors des de ben petit.

El Barça Femení, del present i del passat, també té un gran protagonisme en aquest número. Les noies de Lluís Cortés van disputar el primer partit oficial de la història al Camp Nou en commemoració del primer partit que les pioneres van jugar el dia de Nadal del 1970, una fita que es va convertir amb el pas del temps en el símbol d’una lluita de perseverança per aconseguir el reconeixement que el Femení té avui en dia. En aquest número descobrim tots els detalls d’aquell partit que va ser la conquesta de les dones pioneres del futbol blaugrana.

El número 105 de la publicació corporativa del Club també té altres reportatges d’interès, com un cara a cara entre Aitor Egurrola i Sergi Panadero, els jugadors d’hoquei patins amb més trofeus, o la història d’un repte impossible de Ferrao, l’estrella del futbol sala blaugrana que ha estat escollit com a millor jugador de futsal del món per segon any consecutiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut