Els jugadors del Barça feliciten l’Any Nou xinès

Els jugadors del Barça feliciten l’Any Nou xinès

Frenkie De Jong, Marc-André ter Stegen, Pedri, Coutinho i Sergiño Dest són els protagonistes del vídeo de felicitació que es presenta sota el títol ‘Tots els viatges porten a casa’

Davant la proximitat de l’inici de l’Any Nou Xinès, que s’iniciarà el 12 de febrer, el FC Barcelona ha volgut felicitar els seus fans xinesos amb un vídeo protagonitzat pels jugadors del primer equip Frenkie De Jong, Marc-André ter Stegen, Pedri, Phillippe Coutinho i Sergiño Dest. Aquest és el vuitè cop que el Barça dedica un missatge especial als seus aficionats del país asiàtic amb motiu d’aquesta festivitat, que en aquest 2021 commemora l’any del bou, i que és també coneguda com la Festa de la Primavera.

Tradicionalment, aquesta festa s’havia caracteritzat pel gran nombre de viatges a través de tot el país de les persones que tornaven a casa per estar amb els seus familiars en aquests dies tan especials. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, existeixen diferents limitacions en aquest àmbit i per això el Barça ha volgut llançar un missatge de proximitat a tots els aficionats xinesos en la seva felicitació. En aquesta línia, la peça audiovisual que ha preparat el Club es presenta sota el títol Tots els viatges porten a casa i vol posar en relleu que aquest concepte de  casa va més enllà d’una simple destinació i que allà on es trobin els fans aquest any per la Festa de la Primavera, la família Barça sempre estarà al seu costat.

Així, el vídeo segueix un aficionat Culer a través del seu recorregut per diferents punts emblemàtics de Xangai. Davant de cadascun d’ells, es veu com el jove juga amb el jianzi, un joc tradicional a la Xina en què el jugador ha de mantenir un volant a l’aire amb els peus o altres parts del cos, però mai amb les mans. Després d’haver visitat tots aquests punts, l’aficionat envia aquest jianzi als jugadors blaugrana convidant-los a provar el joc. I és aquí on cada un d’ells demostra les seves habilitats acceptant el repte abans de felicitar el nou any.

En el marc de les accions previstes per la Festa de la Primavera, el Barça també ha avançat detalls de la seva pròxima col·laboració amb l’artista xinès Aisin Gioro Hengin, que es presentarà oficialment a través dels canals del Club l’11 de febrer. El reconegut pintor ha creat una peça que celebra els llaços existents entre la Xina i Barcelona. Es tracta d’una col·laboració que busca combinar l’estil de pintura tradicional de la cort imperial xinesa amb elements moderns vinculats a l’esport.

El FC Barcelona va iniciar les seves activitats amb motiu de l’Any Nou Xinès amb el llançament, a principis del 2021, d’una col·lecció d’edició limitada de targetes de transport amb la imatge de Messi, Frenkie De Jong, Sergi Roberto, Gerard Piqué i Marc ter Stegen per acompanyar els culers del país asiàtic en els seus viatges a casa en aquestes dates. Una iniciativa que ha tingut un gran èxit, ja que la versió de les cinc targetes amb la capsa de regal es va esgotar a les dues hores de posar-se a la venda. El Barça és el primer club de futbol europeu a col·laborar amb la Shanghai City Tour Card Development Co, Ltd, l'autoritat del transport local, per llançar una sèrie de l’Any Nou Xinès de targetes de transport amb què es pot viatjar per la Xina continental.

Una relació consolidada

El FC Barcelona té un important vincle amb la Xina, on va obrir una oficina a Hong Kong el 2014 per impulsar una relació de compromís amb els aficionats, tant els nous com els existents, i desenvolupar les associacions a la regió.

El Club explora contínuament noves formes de servir la seva afició i connectar-se a través dels seus canals digitals a la Xina, com ho il·lustren els diferents comptes de xarxes socials del Club, que han acumulat més de 12 milions de seguidors. Una aposta que s’ha vist reflectida en diferents reconeixements, entre els quals l’obtingut aquest 2021,  per segon any, per part de la prestigiosa agència de màrqueting esportiu Mailman, que ha distingit el Club com a millor club online a la Xina.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut