Més de 18.000 socis i sòcies han sol·licitat el vot per correu a un dia de la finalització del termini d’inscripció

Més de 18.000 socis i sòcies han sol·licitat el vot per correu a un dia de la finalització del termini d’inscripció

Tots aquells que no hagin enviat el formulari abans de les 19.00 hores d’aquest dimarts 9 de febrer únicament podran emetre el seu vot de manera presencial el proper 7 de març

El procés per a la sol·licitud del vot per correu arriba a la seva fi. Demà dimarts 9 de febrer és el darrer dia perquè els socis i sòcies del FC Barcelona puguin sol·licitar el vot per correu a les properes eleccions a la Presidència i Junta Directiva del Club del 7 de març. De moment, ja ho han fet un total de 18.119 socis i sòcies des del 29 de gener passat, quan es va iniciar el procés d’inscripció que finalitza aquest dimarts.

Els socis i sòcies que encara vulguin sol·licitar aquesta modalitat de vot tenen fins a les 19.00 hores d’aquest dimarts 9 de febrer per omplir el formulari de sol·licitud que està accessible al web del Club (www.fcbarcelona.cat/votpercorreu). A partir d’aquest moment, ja només serà possible emetre el vot de manera presencial el proper 7 de març en alguna de les sis seus habilitades (Barcelona, Tarragona, Tortosa, Lleida, Girona i Andorra) a què estiguin assignats segons les dades domiciliàries que figuren a la base de dades del Club.

Procés de sol·licitud del vot per correu

Cal recordar que tots aquells socis que vulguin emetre el seu vot per correu i que encara no hagin fet la seva petició, disposen de les darreres hores per poder-ho fer, tot omplint el formulari de sol·licitud i enviant-lo de manera telemàtica al FC Barcelona des de la mateixa plataforma.

A la sol·licitud cal posar les dades personals que es requereixen i l’opció de vot per correu que s’utilitzarà:

  • General, que implica rebre la documentació a casa i anar a votar a una oficina de correus.

  • Domicili, en la qual el soci lliura el vot al mateix empleat de correus que porta la documentació a casa. Aquesta opció està destinada únicament a aquells socis majors de 65 anys o amb mobilitat reduïda, diversitat funcional o malaltia.

Canviar la seu de votació presencial

Pel que fa a la votació presencial, també cal recordar que, si per qualsevol motiu, el soci prefereix votar en una seu diferent a la que li correspon per les dades domiciliàries que consten al Club, el soci pot sol·licitar fins al 24 de febrer el canvi de seu de vot a través d’un formulari que es troba ubicat a l’apartat ‘On votar?’ de l’espai electoral www.fcbarcelona.cat/eleccions2021.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut