Estrena de ‘Blue & Red’, el nou programa amb els reptes dels jugadors blaugrana

Estrena de ‘Blue & Red’, el nou programa amb els reptes dels jugadors blaugrana

Un jugador, dotze reporters i un desafiament. Aquesta és la base del nou format d’entreteniment que estrena avui a Barça TV+ i on dos equips hauran de competir per guanyar el repte llançat per un dels jugadors blaugrana

‘Blue & Red’ és el nou programa d’entreteniment que estrena avui Barça TV+, la plataforma de streaming digital del Club blaugrana. Aquest nou format, produït per Barça Studios, gira al voltant d’un repte plantejat per un jugador o jugadora del FC Barcelona a dos equips  - l'equip Blue (blau) i l'equip Red (grana)- formats per reporters representant diferents països del món, i que hauran de superar les diferents proves per decidir el guanyador.

Estrena el format Pedri plantejant el seu repte als dos equips, que hauran d’anar responent a preguntes al voltant de la seva figura i complint els challenges plantejats per aconseguir la victòria. Tot amb Barcelona com a teló de fons, ja que per a complir les diferents proves els dos equips hauran de recórrer diferents indrets de la ciutat.

En cada capítol serà un jugador blaugrana el que llenci el repte en aquest programa que comptarà en el seus diferents episodis amb De Jong, Ter Stegen,  Dest, Trincao, Braithwaite i Mingueza, entre d’altres.

Els reporters que participen en els challenges son de l’entorn Barça i representaran els seus respectius països d’origen, entre ells Estats Units, la Xina, Venezuela o França en aquest programa, que forma part dels continguts ORIGINALS de Barça TV+.

Continguts exclusius Barça

Entre els continguts de Barça TV+ s’inclouen sèries exclusives i documentals de creació pròpia sota  categoria ORIGINALS.  A més del nou programa ‘Blue & Red’ pertanyen a aquesta categoria sèries com Ready! Antoine Griezmann’s Challenges, on el davanter del primer equip desafia els seus amics del món de l’esport amb activitats sorpresa, o Orígens, que aporta una visió més propera i mai vista fins ara sobre la trajectòria dels jugadors a través d’entrevistes personals i dels testimonis de les seves famílies i amics. D’altra banda, a Descobrint Barcelona mostra a l’audiència quins són els seus llocs preferits de la ciutat, mentre que amb la producció El Buscamites, diferents llegendes blaugrana compareixen com ha estat la seva trajectòria després de deixar el futbol professional

La plataforma està disponible a nivell global a través del web i de l’app del Club, i per a tots els dispositius -ordinador, tablet, mòbil i televisió a través de la tecnologia cast-, en tres idiomes, català, castellà i anglès. Els usuaris hi poden trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, els quals també es poden gaudir sota demanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut