Leo Messi, 15 gols per 15a temporada consecutiva

El crac argentí va assolir aquesta xifra amb l’1-0 d’aquest dimecres a l’Estadi de Vallecas

La victòria del Barça a Vallecas, que dona als de Ronald Koeman el bitllet per als quarts de final de la Copa (1-2) ens va deixar diverses dades a destacar i que repassem a continuació.

Leo Messi i la cita amb el gol

El crac argentí no té aturador i aquest dimecres a Vallecas ho va tornar a demostrar. El 10 culer va iniciar el camí de la remuntada del Barça amb un gol que va suposar la seva quinzena diana aquest curs. Un registre que ha assolit ja, com a mínim, per quinzena temporada consecutiva. A més, Leo Messi va convertir-se en el jugador de la història del Barça amb més partits a la Copa, superant així a Samitier.

Els registres positius a la Copa

El Barça ha superat els vuitens de final de la Copa en 22 de les 23 últimes edicions. Només va caure contra el Sevilla l’any 2010. A més, si ens fixem en les eliminatòries al torneig del KO contra equips de Segona, el Barça ha superat 40 dels 42 enfrontaments.

mini_2021-01-27 RAYO-BARCELONA 65

De Jong i el gol

El migcampista holandès ha marcat quatre gols en els seus últims set partits amb el Barça entre totes les competicions. Anteriorment, en 62 partits De Jong havia vist porteria en tres ocasions vestit de blaugrana.

Jordi i Alba i Griezmann, assistents

El lateral blaugrana acumula set assistències aquest curs entre totes les competicions, més que qualsevol altre jugador culer i defensa de la Lliga. Per la seva banda, Griezmann n’acumula quatre en els últims set partits entre totes les competicions, les mateixes que en els seus 64 partits amb la samarreta del Barça.