Inici del període de sol·licitud del vot per correu

Inici del període de sol·licitud del vot per correu

Des d'aquest divendres 29 de gener i fins al 9 de febrer, els socis de Catalunya, resta d’Espanya i Andorra poden fer la seva petició a través d’un formulari

Aquest divendres 29 de gener s’obre el termini de sol·licitud del vot per correu per a tots aquells socis que escullin aquest modalitat de vot de cara a les properes eleccions a la Presidència i Junta Directiva del FC Barcelona, que se celebraran el diumenge 7 de març.

Entre els dies 29 de gener i 9 de febrer, els socis i sòcies de Catalunya, la resta d’Espanya i Andorra que escullin votar per correu, hauran de comunicar-ho telemàticament al Club, a través del formulari de sol·licitud que estarà publicat al site dedicat al vot per correu de les Eleccions 2021 del web (accés en el següent link).


La sol·licitud invalida la possibilitat de vot presencial

La sol·licitud i acceptació del vot per correu implica directament que el soci que ho hagi demanat no tindrà la possibilitat de votar presencialment el dia 7 de març, en cap de les diferents seus electorals, al marge de si ha emès el seu vot per correu o no.

El Club respondrà cada sol·licitud detallant tres aspectes: confirmació de l’acceptació del vot per correu; la modalitat de vot escollida (general o domicili); i que l’exercici del vot per correu invalida el vot presencial.

Dues modalitats de vot per correu

General: Es rebrà la documentació al domicili i caldrà anar a votar a una oficina de correus.

Domicili: Votar en el mateix moment que es rep la documentació en el domicili. Aquesta modalitat només està disponible per als socis i sòcies majors de 65 anys, i per a aquells que no puguin desplaçar-se per motius de mobilitat reduïda, diversitat funcional o malaltia.

Un cop finalitzat el termini de sol·licitud, el període habilitat per exercir el vot per correu, des d’una oficina de correus o des del domicili, s’iniciarà el dilluns 15 de febrer i es tancarà el divendres 26 del mateix mes.

La documentació postal, amb les butlletes i el sobre corresponent, arribaran als domicilis mitjançant un entrega certificada per part d’un funcionari de Correus, que confirmarà la identitat personal del soci elector. Si no es troba el soci al seu domicili, se li comunicarà via document físic, SMS i correu electrònic, que pot anar a recollir la seva documentació a l’oficina de correus corresponent.

Els socis i sòcies que s’hagin acollit a la modalitat de vot des del domicili hauran d’exercir el seu dret en el mateix moment que el funcionari de Correus els faci el lliurament de la documentació postal, amb les butlletes i el sobre corresponent. 

mini_00 eleccions Calendari CAT V3

Tota la informació de les Eleccions 2021 a la presidència i Junta Directiva del FC Barcelona a www.fcbarcelona.cat/eleccions2021

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut