Històric Ter Stegen

Històric Ter Stegen

El porter alemany ha completat sis aturades, dues en la primera tanda de penals del Barça en partit oficial des del 1998

Sense límits. Marc ter Stegen ha firmat un grandíssim partit en la semifinal de la Supercopa d’Espanya davant la Reial Societat (1-1, 2-3). Un duel en el qual el porter blaugrana ha firmat sis aturades, igualant així el seu millor registre d’aquest curs assolit contra el Dinamo de Kíev a la Champions. 

“Estic molt content per l’equip, hem fet un gran esforç. Busco sempre estar al cent per cent i sempre hem de guanyar aquests partits”, ha assegurat Ter Stegen en declaracions a Movistar al final del matx.

Dues aturades en una tanda de penals... 23 anys després 

Les seves accions han servit per mantenir el Barça en el partit, amb accions d’autèntic mèrit només a l’alçada d’un porter de qualitat mundial. I no tan sols al llarg dels 90 minuts. A la pròrroga i en especial a la tanda de penals Ter Stegen ha firmat una gran actuació amb dues aturades. 

Una tanda de penals històrica, ja que des de la final de Copa del 1998 el Barça no disputava una tanda en un partit oficial. Concretament va tenir lloc el 29 d’abril del 1998 i va enfrontar el Barça amb el Mallorca. Aquest dimecres el Barça ha tornat a disputar una tanda de penals en la qual fins a cinc futbolistes, Araujo, Mingueza, Pedri, Trincao i Riqui Puig, no havien nascut encara en la darrera tanda que el Barça va disputar el 1998. 

mini_2021-01-13 R. SOCIEDAD-BARCELONA 48

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut