Carles Puyol, protagonista de la samarreta del Clàssic de l’abril

Carles Puyol, protagonista de la samarreta del Clàssic de l’abril

L’històric jugador serà la imatge de la cinquena equipació del curs 2020/21, dissenyada per jugar un únic partit contra el Reial Madrid i que uneix els colors blaugrana i la senyera

L’etern capità del FC Barcelona, Carles Puyol, serà la imatge de la campanya de presentació de la cinquena equipació de la temporada 2020/21, que porta per nom “Edició Especial El Clàssic” i que està dissenyada especialment per jugar un únic partit, el Clàssic Reial Madrid – FC Barcelona que està previst per al cap de setmana de l’11 d’abril a les instal·lacions de l’equip madrileny. Aquesta samarreta, que per primer cop uneix els colors blaugrana i els de la senyera en un mateix disseny, es posarà a la venda en exclusiva a les botigues del FC Barcelona a finals de gener.

Sota el concepte de Juguem com som, la cinquena equipació de la temporada 2020/21 vol emfatitzar el sentiment de pertinença al Club, els valors que ens uneixen i tot allò que ens fa ser qui som. Per tant, es tracta d’una samarreta que mostra la conjunció de l’orgull de ser del Barça i de les nostres arrels.

La persona escollida per mostrar la imatge d’aquesta samarreta que uneix la senyera i els colors blaugrana per primer cop a la història ha estat Carles Puyol, el clar referent del barcelonisme com a capità, que durant els seus anys al FC Barcelona ha sabut personificar els nostres valors, la nostra forma de jugar i, a més, ens anima a continuar lluitant com sabem en els moments més complicats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut