Barça - Reus: El primer títol del 2021, al sarró! (4-1)

Barça - Reus: El primer títol del 2021, al sarró! (4-1)

Els barcelonistes es proclamen campions de la Supercopa d'Espanya després de sortir victoriosos del clàssic gràcies a un hat-trick de Nunes i una diana de Pau Bargalló

La Supercopa d’Espanya és blaugrana! El FC Barcelona ha derrotat el Reus Deportiu (4-1) en la gran final, disputada a Lloret de Mar, i suma la seva onzena Supercopa. I ho ha fet gràcies al hat-trick d'Helder Nunes i la diana de Pau Bargalló en un partit que ha servit per treure’s l’espineta de la temporada anterior, amb la derrota en la final contra el mateix Reus.

Però no ha estat fàcil, perquè, com en la semifinal, els d'Edu Castro han revertit un inici hostil

En aquest clàssic, Raul Marín ha començat aterrint els blaugranes. Encara amb la por al cos d'un possible gol que no han concedit els àrbitres, el Barça ha despertat gràcies a la colossal figura d'Aitor Egurrola. El capità barcelonista, en un setge constant, ha negat una vegada i una altra la festivitat dels del Baix Camp. Inclús en una falta directa i en la inferioritat dels culers. I allà on no ha arribat el porter barcelonista, ho ha fet el travesser. 

Nunes certifica la reacció barcelonista...

Un ferró, però el de l'altre cantó, que ha notat la sacsejada del Barça. Un elenc que a partir del travesser de João Rodrigues s'ha apoderat del compàs del partit. Només Càndid Ballart ha endarrerit el gol culer, que ha acabat pujant a l'electrònic. El 79 culer, després d'una assistència de Matias Pascual, ha dibuixat l'1-0. Un resultat que no ha crescut més en la primera meitat pel porter del conjunt reusenc i pel travesser. 

A la represa, els d'Edu Castro han fet mèrits per engrandir l'1-0. Impassible als llançaments dels barcelonistes i ben escudat per Càndid Ballart i Aitor Egurrola, protegit per una opulent i intensa defensa culer, fins al minut 34. 

... i sobresurt en l'intercanvi de gols

Perquè després d'una nova intervenció en una falta directa de l'barcelonista, la final s'ha submergit en una celebració sostinguda. En menys de dos minuts, l'1-0 s'ha transformat en el 3-1. Helder Nunes, primer amb un xut ras de cullera i després amb un potent llançament de pala, i Raul Marín han estat els autors de les dianes en un episodi d'intercanvi de cops. 

El frenetisme en el lluminós d'aquesta final ha decaigut. I, per tant, el 3-1 no s'ha mogut més fins al darrer sospir. Pau Bargalló, de falta directa, ha arrodonit el triomf del Barça (4-1). Una victòria que ha portat sota el braç el primer títol de l'any 2021. La Supercopa d'Espanya torna a ser blaugrana

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 4
Reus, 1

Barça: Aitor Egurrola, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergi Panadero i Ignacio Alabart -cinc inicial- Matias Pascual, João Rodrigues, Helder Nunes i Nil Roca. 
Reus: Càndid Ballart, Joan Salvat, Raul Marín, Romà Bancells i Marc Julià -cinc inicial- Àlex Rodríguez, Pablo Miguel Najera i Felipe Castro. 

Gols: 1-0, Helder Nunes (min. 15); 2-0, Helder Nunes (min. 34); 2-1, Raul Marín (min. 35); 3-1, Helder Nunes (min. 35); 4-1, Pau Bargalló (falta directa) (min. 40).

Àrbitres: Álvaro de la Hera i Germán Sandoval. Han amonestat amb targeta Pau Bargalló (min. 7). Faltes: 10-10. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut