Albert Soler: “Els interessos del Club estan per sobre de tot”

Albert Soler: “Els interessos del Club estan per sobre de tot”

El director de l’Àrea d’Esports Professionals ha parlat sobre la situació amb el jugador Thomas Heurtel

Després del triomf contra el Reial Madrid (82-87), el director de l’Àrea d’Esports Professionals Albert Soler s’ha referit a la situació amb el jugador Thomas Heurtel, a qui el Club va comunicar que no comptava amb ell. Aquestes són les declaracions:

“Des del moment en què se li comunica a Thomas Heurtel que no forma part de la disciplina del FC Barcelona també se li comunica que no anirà convocat als següents partits: el de la Penya del diumenge passat i el de l’Efes el dimarts a Istanbul”.

“El jugador a partir d’aquell moment es posa a negociar i ens demana poder viatjar amb el xàrter de l’equip per poder acabar amb el seu representant les negociacions establertes”.

“Heurtel va viatjar amb el xàrter però no va seguir la disciplina de l’equip. La vida que va fer a Istanbul va ser aliena a la dinàmica de l’equip. Ell ens va demanar entrenar i va poder fer-ho, però no va formar part de la convocatòria de l’equip”.

“Durant el dia ens vam assabentar que no estava negociant amb cap equip turc, sinó amb un conjunt de la Lliga ACB. Ens vam sentir que ens estava enganyant”.

“Vam decidir tots els membres de l’staff del bàsquet del Club que acabés de fer les seves gestions però que no tornaria amb l’equip. Ell no es va quedar sol i desemparat en cap moment a Turquia. Es va quedar amb el seu agent i el Club es va fer càrrec de les despeses de tornada i de l’hotel perquè continua essent un jugador sota la disciplina del Club”.

“La decisió que vam prendre va ser l’encertada, ja que ell no estava en la disciplina que el primer equip portava”.

“El més normal és que el Thomas sortís del Club ara que no conta per l’equip. Ajudarem que aquesta sortida pugui ser el més aviat possible. El dia 6 de gener s’acaba la finestra d’Eurolliga per tant aquesta decisió no es pot tardar molt en produir-se. El Club no indemnitzarà al Thomas Heurtel si s’ha de quedar en un equip de la Lliga ACB. La decisió també forma part de la seva voluntat”.

“Si ell decideix quedar-se al Club no estarà sota la disciplina del primer equip. Si acaba sortint i va a un equip de la Lliga ACB el Club no desemborsarà cap quantitat econòmica al respecte”.

“Els interessos del Club estan per sobre de tot. No malbaratarem els diners ni els prestigi del Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut