Anadolu Efes-Barça: Marcats pel tercer període (86-79)
Ofert per

Els blaugranes firmen un mal tercer quart i encaixen la segona derrota consecutiva a l’Eurolliga

Superats en un partit marcat pel tercer període davant l’Anadolu Efes (86-79). El Barça ha disputat un duel igualat fins a la mitja part (43-43). A la represa, un parcial de 25-11 ha provocat que els de Jasikevicius haguessin de remuntar en el darrer període, però no han pogut culminar-ho.

Bon inici blaugrana

El Barça ha firmat un bon inici de partit. I ha arribat a guanyar de 10 punts (12-22, min 9) en uns bons minuts dels de Sarunas Jasikevicius. Tot i així, els blaugranes han marxat al final del període amb un avantatge de sis punts (18-24).

En el segon període el marcador s’ha ajustat més, amb un major encert local. D’aquesta manera, Anadolu Efes s’ha arribat a situar per sobre en el marcador amb un parcial de 12-2 (34-33, min 17). Tot i així, els culers han sabut reconduir la situació i el matx ha marxat al descans amb empat (43-43).

Superats en el tercer període

El Barça no ha saltat bé al parquet en el tercer quart. Un parcial de 18-4 favorable als locals ha situat l’Anadolu molt per sobre en el marcador (61-48, min 27). Una diferència que era de 14 punts al final del període (68-54).

El Barça no ha abaixat els braços i amb intensitat defensiva i un major encert ofensiu els culers han anat reduint la diferència en el marcador. Els de Jasikevicius s’han situat a tan sols vuit punts (77-69, min 36) i els bons minuts culers han seguit. L’Anadolu Efes ha vist com sumava fins a cinc possessions sense anotar i els blaugranes s’han situat 83-79 a 15 segons pel final. En aquests darrers compassos els locals s’han mostrat més encertats i el Barça ha sumat la segona derrota consecutiva a l’Eurolliga.