Vic – Barça: L'any acaba amb un nou triomf (3-8)

Els culers tanquen el 2020 amb bones sensacions després de golejar a Vic i sumar una nova victòria a l'OK Lliga

Gran victòria blaugrana davant el Vic (3-8) en el que ha estat el darrer partit de l'any. Els culers s'emporten el triomf de l’Olímpic de Vic gràcies als gols d'Alabart (2), Joao (2), Pablo Álvarez, Helder Nunes, Matias Pascual i Sergi Llorca. Així doncs, el conjunt blaugrana acaba el 2020 amb bones sensacions i retallant diferències amb el líder de l’OK Lliga, a només tres punts d’un Liceo que aquest divendres va empatar a casa davant el Caldes (3-3). La part negativa ha estat que Sergi Panadero no ha pogut entrar a la convocatòria per unes molèsties a l’adductor de la cuixa dreta.

Domini inicial

Des de l'inici ha predominat un domini blaugrana que s'ha mantingut al llarg del partit, buscant sempre la porteria osonenca i topant amb el pal en més de cinc ocasions. Alabart, després d'una bona combinació amb Joao, ha avançat als culers (0-1, min. 11), però Le Berre ha igualat per als locals (1-1, min. 18). Segons després, en la jugada següent, arribaria la réplica blaugrana: Joao Rodrigues, caçant una bola dins l'àrea, ha tornat a avançar als d'Edu Castro (1-2, min. 18). Just abans del descans, Alabart ha augmentat diferències aconseguint el seu doblet (1-3, min. 23), rematant una bola posterior a un ‘booling’.

Sentència blaugrana

El partit s’ha sentenciat a la segona meitat davant un Vic que ha estat afectat per casos de COVID en les tres últimes jornades. Joao Rodrigues, amb una fantàstica definició davant Burgaya, anotava el quart (1-4, min. 30), i Sergi Llorca, amb un ganxo, sentenciava el duel (1-5, min. 35). Un minut després, Pablo Álvarez s'ha sumat a la festa recuperant una bola i rematant a la perfecció (1-6, min. 36), i Helder Nunes, rematant una bola dins l’àrea, ha marcat el setè (1-7, min. 44).

El Vic ha retallat amb un gol de Jaume Molas (2-7, min. 47), ràpidament replicat per Matias Pascual, rematant dins l’àrea una bona assistència de Bargalló (2-8, min. 48). Ja al darrer minut, penal en contra dels culers i gol de Tirso Gómez amb un xut ras a l’esquerra de Sergio Fernández (3-8, min. 49). Finalment, victòria clara del Barça que tanca l'any amb un gran triomf. Ara, l’equip se centrarà en la disputa de la Supercopa, a Lloret els dies 2 i 3 de gener de 2021.

Vic, 3
Barça, 8

Vic: Ernest Burgaya, Arnau Font, Tirso Gómez, Met Molas i Litus Sánchez -cinc inicial-. Uri Ramírez, David Montero, Antoine Le Berre, Arnau Parcerisses i Albert Masoliver.
Barça: Sergio Fernández, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Nil Roca i Ignacio Alabart -cinc inicial-. Matias Pascual, Sergi Llorca, Helder Nunes i Joao Rodrigues.
Gols: 0-1, Alabart (min. 11); 1-1, Le Berre (min. 18); 1-2, Joao (min. 18); 1-3, Alabart (min. 23); 1-4, Joao min. 30); 1-5, Llorca (min. 35); 1-6, Pablo Álvarez (min. 36); 1-7, Helder Nunes (min. 44); 2-7, Jaume Molas (min. 47); 2-8, Pascual (min. 48); 3-8, Tirso Gómez (min. 49).
Àrbitres: Alberto López. Faltes: 9-5.