El Barça aposta per la sostenibilitat en la seva col·lecció de moda urbana ‘Organic Cotton Collection’

El Barça aposta per la sostenibilitat en la seva col·lecció de moda urbana ‘Organic Cotton Collection’

La nova línia de roba, dissenyada per a dona i nens i realitzada amb cotó orgànic 100% reciclat, està disponible en exclusiva a les Barça Store i a la plataforma d’‘e-commerce’ del Club

El Barça aposta per la moda sostenible amb ‘Organic Cotton Collection’, la seva proposta de streetwear per a dona i nens realitzada amb cotó orgànic 100% reciclat. Una col·lecció d’estil casual pensada per al dia a dia, que està disponible de manera exclusiva a les Barça Store i online a través de la plataforma d’e-commerce del Club.

La col·lecció es compon de peces versàtils i siluetes còmodes que ofereixen un look desenfadat i divertit, dissenyades amb patrons de tendència. Totes incorporen, a més, elements distintius del FC Barcelona com pot ser l’ús dels colors blaugrana en els seus elements decoratius o bé la introducció de l’escut en els estampats.

Entre les propostes per a dona destaquen des de dessuadores de tall crop, amb cintura i punys ajustables mitjançant tires de color granat  amb un estampat Paisley i l’escut del Barça, fins a jaquetes esportives amb cremallera i interior de pelfa, amb coll alt i cintura i punys elàstics, que integren el logo del FC Barcelona al llarg de les mànigues i el pit.

Per a nen i nena, la col·lecció ofereix dissenys fàcils de combinar per crear un outfit desenfadat i que, alhora, garanteixin el màxim confort per als més petits. Destaquen les dessuadores amb caputxa que juguen amb els colors blaugrana, amb cremallera i caputxa dissenyades amb l’escut o amb butxaca cangur a la part frontal. Per a nena, Organic Cotton Collection proposa samarretes amb un volant a la part frontal o amb un dibuix en lluentons, així com jaquetes esportives amb estampat animal print. Per a nen, la col·lecció inclou samarretes amb franja elàstica blaugrana a la cintura i logo del FC Barcelona o un model tricolor de formes geomètriques, entre d’altres. 

Col·leccions pròpies de moda urbana  

El FC Barcelona aposta per la creació d’una sèrie de col·leccions pròpies de moda streetwear per vestir el dia a dia dels aficionats culers. El Club fa així un pas més en la seva aposta pel retail proposant noves línies de vestir, que complementen les opcions que ofereixen les equipacions oficials i d’entrenament, i que s’adapten a les necessitats del dia a dia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut