Martí Gabarró, cedit al Calafell Tot l’Any

Martí Gabarró, cedit al Calafell Tot l’Any

La cessió del jove jugador de l’hoquei formatiu és fins a final de temporada

El Barça i el Calafell Tot l’Any han arribat a un acord per a la cessió de Martí Gabarró fins al final de la present temporada 2020/21.

Gabarró, que ha complert 19 anys el recent dimarts 15 de desembre, s’incorpora a la disciplina del conjunt del Baix Penedès després d’haver tingut cert protagonisme al Barça B (set dianes en vuit partits) i d’haver sigut internacional amb la selecció en l’Europeu sub-17 (plata el 2017) i sub-19 (or als World Roller Games 2019).

El jugador va arribar a l’hoquei formatiu blaugrana el 2017 i va debutar amb el primer equip el passat 3 d’octubre, en el duel d’OK Lliga entre Lloret Vila Esportiva i Barça. El Calafell, que ha tingut diverses baixes per lesió aquesta temporada, va sol·licitar la cessió del jugador i aquesta ha sigut acceptada per fomentar la progressió mitjançant minuts a OK Lliga.

El jove de Torrelavit viurà així la seva primera experiència com a jugador d’OK Lliga i s’afegeix a la llista de jugadors de l’hoquei formatiu cedits: Àlex Joseph (Lleida Llista), Marc González (Lloret) i el porter Xano Edo (Calafell).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut