Barça B - Acanor Novás Valinox (36-31): Triomf per ser líders

Els joves blaugranes es situen al capdamunt de la División de Honor Plata

Duel a la part alta de la taula, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on els dos primers classificats del Grup A de la División de Honor Plata es veien les cares. Els gallecs de l’Acanor Novás Valinox eren els únics que havien estat capaços de derrotar els joves blaugranes. En els primers 30 minuts, la defensa blaugrana i la sortida a la contra van ser claus per marxar guanyant al vestidor (16-14). En el segon temps, els trets d’identitat blaugrana es van mantenir per obtenir un triomf que els deixa líders en solitari.

Defensa, intensitat i contraatac

Amb intensitat i igualtat es desenvolupava el partit. El joc viu dels joves blaugranes era contrarestat pel bon posicionament dels gallecs i al primer terç del partit, el 5 a 4 demostra el que passava sobre la pista.

La defensa blaugrana funcionava i deixaven a l’Acanor Novás Valinox amb 5 gols en els primers 17 minuts de joc. Les diferències eren mínimes ja que els visitants demostraven la seva solidesa i en el minut 18, el 8 a 6, favorable al Barça B, era reflexe de com s’estava desenvolupant el partit, un partit que els gallecs empataven a 8 (min 20), demostrant la competitivitat que es veia a Sant Joan Despí.

Els blaugranes posaven la directa i amb parcial de 3 a 0 es situaven 11 a 8 en el minut 23. La defensa blaugrana possibilitava robar pilotes i córrer el contraatac. Amb velocitat els de Roi Sánchez seguien manant (15-11) en el minut 27, per arribar al descans amb 16 a 14 en el marcador.

Sense fissures

El Barça B mantenia la concentració i l’esperit en el seu joc. Fruit d’aquests valors assolien la màxima diferència fins el moment (20-16) en el minut 35. Els blaugranes es mantenien ferms en el seu joc, jugant amb intel·ligència i creant des de la mateixa defensa. Fruit d’aquest treball dominaven (24-18) en el minut 42. El ritme dels locals era constant i no permetien que l’Acanor Novás Valinox, retallés la diferència (29-24) en el minut 49.

Passaven els minuts i els locals mantenien la distància en el marcador, amb una molt bona feina a la porteria i a la defensa. Un contraatac blaugrana, en el minut 55, establia el 34 a 28 i el triomf semblava que seria de color blaugrana. Finalment va ser així i el 36 a 31 supera la derrota per quatre gols (26-22) que els blaugranes van sofrir a la pista gallega

Aquí podeu consultar les dades del Barça B - Acanor Novás Valinox (36-31)