Sis culers entre els nominats a l'11 FIFPRO de la FIFA

Sis culers entre els nominats a l'11 FIFPRO de la FIFA

Ter Stegen, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Philippe Coutinho i Leo Messi estan entre els 55 finalistes a l'onze ideal de l'any

Fins a sis jugadors culers es troben entre els 55 futbolistes nominats a l'11 mundial de FIFPRO i la FIFA. Ter Stegen es troba entre els porters, Jordi Alba als defenses, Sergio Busquets, Frenkie De Jong i Philippe Coutinho entre els migcampistes i finalment, Leo Messi entre els davanters. 

Ter Stegen, Alba, Busquets, De Jong i Messi també van estar entre els seleccionats de l'any passat (de fet, De Jong i Messi van acabar formant part de l'11 ideal), mentre que Coutinho no formava part dels nominats des del 2018.

Funcionament de la votació

Cal recordar que per confeccionar aquesta llista de 55 nominats, el FIFPRO i la FIFA conviden a tots els futbolistes professionals de tot el món a votar pel seu 11 mundial de la temporada. Els votants van escollir els jugadors més destacats en les següents línies: porters, defenses, migcampistes i davanters. 

El porter, així com els tres defenses, tres migcampistes i tres davanters que hagin rebut més vots, seran seleccionats per a l'11 mundial. El lloc restant s’assignarà al jugador de camp amb el següent nombre més alt de vots. La FIFA i FIFPRO anunciaran el proper dijous 17 de desembre l'11 Mundial de la temporada 2019/2020.

Quatre culers entre les nominades

A més, també han estat nominades quatre jugadores del Barça Femení entre les 55 finalistes a l'11 mundial femení, que té el mateix funcionament que el masculí. Les blaugrana són Sandra Paños, Caroline Graham-Hansen, Lieke Martens i Jennifer Hermoso.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut