PSV Vrouwen – FC Barcelona Femení: Comencen amb pas ferm (1-4)

Les de Lluís Cortés s’imposen a terres holandeses en un matx dominat pel conjunt blaugrana a l'anada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League

Bon inici del FC Barcelona Femení a la UEFA Women’s Champions League. Les de Lluís Cortés han deixat ben encarada l’eliminatòria dels setzens de final amb un bon partit davant el PSV Vrouwen (1-4). Les culers han protagonitzen les millors ocasions del matx i han convertit en gols la seva superioritat en el matx, amb dianes de Jenni Hermoso, Van den Berg -pròpia porteria-, Oshoala i Martens.

Bon inici culer

El Barça Femení ha saltat al camp amb intensitat i amb el clar objectiu d’obtenir un bon resultat pel partit de tornada. I així ha estat, amb el primer gol de les de Lluís Cortés amb una diana de Jenni Hermoso als quatre minuts de joc (0-1). Amb el gol les blaugranes han mantingut el control i possessió de la pilota, amb ocasions de Mariona i Oshola per ampliar el marcador.

La primera aproximació local ha estat al minut 25, en una acció que Sandra Paños ha salvat amb molta seguretat. Just abans del descans les blaugranes han vist com el 0-2 pujava el marcador amb un gol en pròpia porteria de Van den Berg. Tot i la verticalitat local el partit ha marxat al descans amb el 0-2.

Domini i control

Les blaugranes han sortit a la segona meitat buscant el tercer gol i Martens ha estat la primera en intentar-ho, sense fortuna. La insistència culer ha trobat la seva recompensa en Oshoala. La davanter del Barça Femení ha situat el 0-3 en aprofitar una gran passada de Torrejón.

El Barça tenia el control del matx i aquest domini ha generat una gran jugada de combinació que ha acabat amb el gol de Lieke Martens (0-4, min 74). Un gol que consolidava el domini blaugrana en el matx. A les acaballes del matx el PSV Vrouwen ha marcat mitjançant Smits (1-4, min 88). Un resultat favorable a les culers que hauran d’afrontar el duel de tornada el dimecres 16 de desembre a l’Estadi Johan Cruyff (16.00 hores).

PSV Vrouwen, 1
FC Barcelona Femení, 4

PSV Vrouwen: Van Veenendaal, Jean (min Coolen, min 90), Van Den Berg, Levels, Van Schoonhoven (van Dooren, min 79), Leuchter (Bross, min 46), Smits, Nouwen, Kujpers (Brugts, min 69), Blesmas i Harrison (Foederer, min 90).

FC Barcelona Femení: Paños, María León, Marta (Kheira, min 75), A. Pereira, Leila, Alexia (Losada, min 77), Patri (Crnogorcevic, min 74), Mariona (Aitana, min 66), J. Hermoso, Oshoala (Graham, min 66) i Martens.

Gols: 0-1, Jenni Hermoso, 0-2, Van den Berg (pp), 0-3, Oshoala (min 66), 0-4, Martens (min 74); 1-4, Smits (min 88).

Àrbitre: Olga Zadinová.