Barça–Junior, als quarts de la Copa del Rei d’hockey herba

Barça–Junior, als quarts de la Copa del Rei d’hockey herba

El partit es juga el divendres 11 de desembre a València, i el guanyador jugarà les semifinals amb el vencedor del CD Terrassa - Egara

El Barça s’enfrontarà al Junior FC en partit corresponent als quarts de final de la Copa del Rei d’hockey herba que tindrà lloc a València de l’11 al 13 d’aquest mes de desembre, segons els aparellaments que ha marcat el sorteig d’aquesta competició, que reunirà els vuit millors classificats de la Divisió d’Honor masculina d’aquest esport.

El Barça Hockey Herba i el Junior FC es veuran les cares en el segon duel de la jornada del proper divendres día 11 a les 12.45 h, al camp Tarongers de la capital valenciana.

El sorteig de la Copa del Rei ha donat els següents aparellaments:

10.30 h: CD TERRASSA - CLUB EGARA (Camp Beteró)
12.45 h: JUNIOR FC - FC BARCELONA (Camp Tarongers)
15.00 h: ATLÈTIC TERRASSA - RC POLO (Camp Beteró)
17.15 h: SPV COMPLUTENSE - CLUB DE CAMPO (Camp Tarongers)

En cas que el Barça superi el partit de quarts contra el Junior, s’enfrontaria dissabte a les semifinals al guanyador del partit que obrirà la competició entre el CD Terrassa i el Club Egara.

Aquesta temporada, el Junior i el Barça Hockey Herba es van enfrontar el mes d’octubre a Sant Cugat en partit corresponent a la quarta jornada de la Divisió d’Honor, que va guanyar l’equip blaugrana per 0-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut