No fallen en la seva estrena a casa

Un Barça Hockey Gel molt seriós supera el Majadahonda per 4-1, amb dos gols en inferioritat numèrica

Després de tres partits jugats com a visitant, el Barça Hockey Gel va disputar el passat dissabte el primer partit de la temporada a la seva pista, i ho van fer amb una gran victòria davant el Majadahonda per 4-1.

Els blaugranes arribaven amb grans sensacions després d’aconseguir la primera victoria d’aquesta Lliga a Puigcerdà, i durant el partit es va comprovar la bona sintonia en la que es troben els culers. En un partit molt seriós des de l’inici, el Barça va dominar de principi a fi, i va tenir oportunitats per aconseguir un resultat més ampli.

El primer gol va arribar als cinc minuts de joc de mans d’Oriol Rubio, després d’una bonica acció en superioritat. Cinc minuts després, Gastón González -a la foto- anotava el que seria el seu primer gol amb la samarreta blaugrana, a l’aprofitar una jugada de Didkovsky. El Barça ho va seguir intentant però malgrat que va disposar d’oportunitats, no va poder ampliar el marcador en el primer període.

A la represa, el partit es va embogir una mica i tot que es va jugar a un gran ritme, cap dels dos equips va aconseguir materialitzar les seves ocasions. El marcador no es va moure, i el 2-0 mantenia viu l’interès abans del definitiu tercer període.

Dos gols amb inferioritat

En aquest últim període, el Barça Hockey Gel va patir moltes expulsions, però en aquest cas els seus jugadors van saber neutralitzar les accions de superioritat que va disposar el conjunt madrileny. I no només això, sinó que el Barça va saber marcar dos gols més en situacions d’inferioritat. El primer, en un tir de Marc Layola que va ser impossible pel porter visitant perquè, igual que va fer la setmana anterior a Puigcerdà, va ajustar-lo a l’escaire de la porteria. L’últim gol blaugrana va arribar després d’una acció de dos contra u entre Oriol Rubio i Julian Edstrom, que el suec va acabar situant la pastilla al fons de la porteria i fer el 4-0.

Ja a les acaballes del partit, en l'única situació de superioritat que va poder aprofitar, el Majadahonda va fer el seu gol a través de José Luís Hernández i el partit va acabar amb un marcador de 4-1.

Amb aquest resultat, els culers es situen amb set punts amb quatre partits disputats i la setmana vinent rep la visita del Jaca.