Quatre partits seguits al Camp Nou

Quatre partits seguits al Camp Nou

Els homes de Koeman afrontaran els següents compromisos, tant a la Champions com a la Lliga, com a locals

El Camp Nou, escenari dels quatre pròxims partits del FC Barcelona. Juventus, en Champions League, i Llevant, Reial Societat i València, en Lliga, seran els rivals que visitaran els blaugranes en un mes de desembre atapeït. 

Des del 8 de desembre fins al 19 de desembre, el coliseu barcelonista viurà de manera quasi ininterrompuda quatre partits. Uns compromisos que formen part d'un calendari frenètic fins a finals d'any. 

Barça-Juventus (8 de desembre, 21 hores)

Els de Koeman tancaran la fase de grups de la Champions League contra l'elenc de Torí. Tot i que els barcelonistes ja estan classificats per als vuitens de final per 17a temporada consecutiva, serà un duel replet d'al·licients.

Es decidirà qui s'apodera de la primera posició del grup; el Barça buscarà acabar la lligueta amb un ple de victòries, una fita que els culers no assoleixen des del curs 2002/03; serà el possible retrobament entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo, que tornaran a veure's les cares en un partit de clubs després de fer-ho per última vegada a la Lliga 2017/18; i, a més, Pjanić i Arthur es es podrien batre contra els seus excompanys de vestidor. 

Recordem que els culers es van endur el triomf al Juventus Stadium (0-2)

Barça-Llevant (13 de desembre, 21 hores)

Després d'aquest compromís europeu, la Lliga agafarà el relleu. I, per tant, aquesta setmana de doble partit a l'Estadi la completarà el conjunt granota

Barça-Reial Societat (16 de desembre, 21 hores)

Sense dies per descansar, els culers rebran els txuri-urdin, en el partit corresponent a la jornada 19. Aquest matx s’avança en el calendari donat que, en la data original del partit, el Barça haurà de disputar la seva eliminatòria de Copa. Serà un test de nivell, ja que els d'Imanol Alguacil són un dels equips en més bona forma de la competició domèstica. 

Barça-València (19 de desembre, 16.15 hores)

Tres dies més tard, els barcelonistes rebran la visita dels taronges per a disputar la jornada 14. Serà el darrer dels quatre partits seguits al Camp Nou.

Feia sis cursos que l'Estadi no gaudia de quatre matxs seguits dels blaugranes. Aquest darrer precedent el trobem la temporada 2013/14 amb el Barça de Tata Martino. Ara els de Koeman tenen entre cella i cella convertir el Camp Nou en un fortí per escalar posicions en la taula lliguera i materialitzar el pas triomfal a la Champions. De moment, el balanç blaugrana al Camp Nou aquesta campanya és de cinc victòries, un empat i una derrota. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut