Aalborg Handbold – Barça: Oportunitat per fer un pas més

Aalborg Handbold – Barça: Oportunitat per fer un pas més

(18:45 hores, Esport3 i DAZN) Una victòria a Dinamarca aproparia als blaugranes, fins ara invictes, a l’objectiu d’acabar la fase de grups de la Champions en les dues primeres posicions

El Barça afronta aquest dimecres (18:45 hores, Esport3 i DAZN) un nou repte a domicili en la EHF Champions League. En aquesta ocasió visita el Jutlander Bank Arena per enfrontar-se a l’Aalborg Handbold en un duel que suposa una excel·lent oportunitat per fer un pas més en l’objectiu d’acabar la fase de grups de la màxima competició europea en la primera o segona posició, que donaria l'accés directe als quarts de final.

El conjunt de Xavi Pascual es manté invicte aquesta temporada, i suma set victòries en els set partit disputats fins al moment en la Champions. Els culers són líders del grup B amb 14 punts, i per darrere seu hi ha el Veszprém, amb 11. L’Aalborg, per la seva banda, és tercer amb 10 punts, i la setmana passada va ser capaç de guanyar a la pista del Veszprém (30-32). Un triomf culer a Dinamarca, per tant, deixaria la tercera posició a sis punts més el goal-average.

Una novetat i una absència

La bona notícia en la prèvia del partit la va donar Luka Cindric, que va rebre l’alta mèdica i va tornar a la convocatòria per viatjar a Aalborg. El central croat, que s’havia perdut els dos últims partits per lesió, substitueix en la llista a Luis Frade, que és la novetat contraposada. El pivot portuguès és baixa a causa d’un esquinç al turmell dret que es va fer en l’últim partit a Granollers. Langaro i Diocou, per la seva banda, són les absències per decisió tècnica.

Els resultats de l’Aalborg a la seva pista han estat desiguals. Va arrencar la temporada amb quatre victòries consecutives, dues d’elles com a local contra el Motor (38-29) i el Nantes (32-24), però després va encadenar tres derrotes, dues a la seva pista (23-31 contra el Kiel i 27-33 contra el Veszprém), a més de la visita al Palau Blaugrana (42-33). En l’última jornada, però, va tornar a demostrar que és un equip molt perillós i va guanyar al Veszprém a domicili.

L’últim precedent a Aalborg és la mostra més clara del perill del conjunt danès, que combina l'experiència nòrdica amb jugadors joves de molt potencial. La temporada passada, també en la fase de grups, el Barça va haver de lluitar la victòria fins a l’últim minut per acabar enduent-se els dos punts per un resultat de 30-34. L’equip està avisat i és conscient que no serà gens fàcil mantenir la ratxa de victòries, però el premi és suculent: apropar-se al primer gran objectiu a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut