Barça – THW Kiel: Molt més que un triomf (29-25)

Els de Xavi Pascual s’imposen en un partit igualat i decidit en els darrers minuts en un bon duel dels culers

Cop d’autoritat del Barça al Palau Blaugrana contra el THW Kiel (29-25). Els de Xavi Pascual han firmat un bon i seriós partit de tot l’equip i amb un Möller i Pérez de Vargas molt encertats sota pals. Els blaugranes han segellat el triomf en els darrers minuts del matx i sumen el setè triomf en set partits a la EHF Champions League, reforçant el liderat del grup B.

Igualtat inicial

El Barça ha firmat una bona defensa des de l’inici i això ha permès als de Xavi Pascual mantenir un marcador bastant ajustat. Una bona aturada de Pérez de Vargas i els gols de Makuc, Ariño i Pascual situaven un parcial de 4-0 que permetia passar als culers del 7-8 al 11-8. Els visitants han sabut reaccionar i forçar errors barcelonistes. Això ha forçat el 13-12 al descans.

L’inici de la segona meitat ha mantingut la igualtat en el marcador, si bé el Kiel ha tornat a forçar errors culers. Però el Barça ha sabut tornar a mostrar la seva millor versió amb les dianes de N’Guessan i Mem (20-18, min 39).

Trenquen el matx

A partir d’aquí és on el barça ha trobat la seva millor versió amb un Möller molt sòlid sota pals. Janc ha reafirmat el bon moment culer marcant el 27-22 a cinc minuts pel final. Un resultat que ha permès als de Xavi Pascual firmar un triomf sòlid (29-25) per seguir liderant amb autoritat el grup B de la EHF Champions League.

Barça, 29
THW Kiel, 25

Barça: Möller (-), Entrerrios (1), Ariño (4), Gomez (1), Mem (3), Palmarsson (1) i Fabregas (6) –set inicial-, Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (-), Dolenec (4), Janc (1), N’Guessan (3), Pascual (1), Makuc (4) i Frade (-).

THW Kiel: Landin (-), Sagosen (3), Reinkind (4), Landin Jacobsen (-), Ekberg (4), Horak (-) i Pekeler (2) –set inicial-, Ehrig (2), Duvnjak (-), Sunnefeldt (-), Weinhold (2), Wiencek (-), Quenstedt (-), Dahmke (3) i Zarabec (5).

Parcials: 2-2, 4-4, 7-7, 8-8, 12-10, 13-12 (descans), 15-15, 19-18, 20-19, 23-21, 26-22, 29-25.

Àrbitres: Vaidas Mazeika i Mindaugas Gatelis.