Barça-Incarlopsa Cuenca: S’imposen clarament (38-26)

Els de Xavi Pascual no donen opció al rival i es mantenen invictes aquest curs a la Lliga Sacyr ASOBAL

Ple de victòries. El Barça d’handbol no afluixa el ritme i aquest dissabte s’ha imposat a l’Incarlopsa Cuenca al Palau (38-26) en un partit dominat de principi a fi pels culers. I és que als 10 minuts de joc els de Xavi Pascual ja dominaven 8-3. Una diferència que han anat eixamplant al llarg del matx. Alex Pascual, amb 7 gols, ha estat el màxim golejador culer del matx.

Inici frenètic

El Barça ha saltat al Palau amb intensitat i ràpidament s’ha situat per davant en el marcador, amb bon encert ofensiu i una sòlida defensa (4-1, min 5). La intensitat i encert culer ha permès als de Xavi Pascual anar ampliant la diferència de forma clara fins als 13 gols de diferència al descans (22-9).

Sentència blaugrana

A la segona meitat, tot i un major encert del conjunt visitant, els culers no han donat opció a la sorpresa i han mantingut una bona diferència al marcador. Els culers s’han mostrat molt sòlids en atac i això els ha permès mantenir-se per davant. La bona actuació dels porters culers sota pals també ha estat clau per mantenir-se invictes a la Lliga Sacyr ASOBAL.

Fitxa del partit:

Barça, 38
Incarlopsa Cuenca, 26

Barça: Perez De Vargas (-), Entrerrios (3), Janc (2), Mem (3), Pascual (7), Langaro (2) i Frade (2) – set inicial-, Dolenec (6), N’Guessan (3), Diocou (4), Pálmarsson (1), Makuc (3), Moller (-) i Fabregas (2).

Incarlopsa Cuenca: Ibañez (-), Perez de Inestrosa (3), Dario (4), Fernández (1), Bulzamini (5), Moya (2) i Pizarro (3) –set inicial-, Ariel (2), Alves (2), Lopez (2) i Taravilla (2).

Parcials: 4-1, 8-3, 12-3, 15-6, 18-6, 22-9 (descans), 26-11, 29-14, 30-16, 34-20, 36-24, 38-26.

Àrbitres: Enric Escoda Pérez i Roland Sánchez Bordetas.