Marta Torrejón, protagonista de la sèrie ‘Nascudes per jugar’

Marta Torrejón, protagonista de la sèrie ‘Nascudes per jugar’

El tercer capítol de la sèrie documental produïda per Barça Studios s’estrena aquest divendres a través de Barça TV+, la plataforma de ‘streaming’ del Club

La jove defensa del Barça Femení Marta Torrejón és la protagonista del tercer capítol de la sèrie documental ‘Nascudes per jugar’, que s’estrena avui a través de Barça TV+, la plataforma de streaming del club blaugrana.

Produïda per Barça Studios, la sèrie ofereix un retrat personal de les jugadores del Barça Femení: els seus orígens, la seva arribada al Club i el seu entorn familiar i les seves experiències en el món del futbol, així com les seves aficions i ambicions.

El documental combina una conversa oberta amb la jugadora nascuda a Mataró,  amb imatges i vídeos de la seva infància i de la seva trajectòria dins i fora del camp, així com entrevistes amb els seus familiars i amics, que expliquen com ha estat la seva evolució en aquests anys tant a nivell humà com en el futbol professional.

Torrejón repassa, entre altres anècdotes, com des de petita es va interessar pel futbol i com un dia de Reis va obrir un regal que era una pilota, que va resultar no ser per a ella, i això va suposar una gran enrabiada. Així mateix, recorda els seus inicis, primer en un equip mixt a l’escola, tot i que ella era l’única nena, la seva estada a l’Espanyol amb un equip masculí, abans de poder entrar al Femení, i finalment la seva arribada al Barça.  La jugadora i el seu entorn, també parlen d’alguns dels moments que han marcat la seva carrera, com la final de la primera Supercopa d’Espanya femenina contra la Reial Societat, on va marcar quatre gols. 

Aquesta tercera entrega de la sèrie segueix a les protagonitzades per Jennifer Hermoso i Mapi León, estarà disponible a la carta en català, castellà i anglès a Barça TV+ i es podrà veure properament al canal lineal Barça TV, a Catalunya a través de la TDT i a la resta de l’estat espanyol a través de les plataformes de subscripció. 

‘Nascudes per jugar’, una sèrie ORIGINALS

 La sèrie documental de les jugadores del Barça Femení s’inclou dins la categoria de continguts anomenats ORIGINALS, disponibles a Barça TV+, que el FC Barcelona va llançar el 3 de juny passat.

La plataforma està disponible a nivell global a través del web i de l’app del Club, i per a tots els dispositius -ordinador, tablet, mòbil i televisió a través de la tecnologia cast-, en tres idiomes, català, castellà i anglès. Els usuaris hi poden trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, els quals també es poden gaudir sota demanda.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut