Barça – PSG a la Final Four 2020

Barça – PSG a la Final Four 2020

El sorteig celebrat aquest dimarts a Viena ha deparat l’encreuament de culers i parisencs en les semifinals de la Champions 2019/20; el partit es disputarà el 28 de desembre a Colònia

Aquest dimarts s’ha celebrat el sorteig dels emparellaments de semifinals per a la VELUX EHF Final 4 de la temporada 2019/20 que es disputarà els propers 28 i 29 de desembre a Colònia. En el sorteig el Barça ha quedat emparellat amb el Paris Saint-Germain en la semifinal 2 (horari encara per definir). L’altra semifinal la disputaran el THW Kiel i el Telekom Veszprém.

El Lanxess Arena acollirà per onzena vegada consecutiva la gran cita de l’handbol europeu. Un esdeveniment que ha haver de ser ajornat a final de temporada a causa de la Covid-19, i que es va programar per a final d’any amb els quatre millors equips de la fase de grups davant la impossibilitat de disputar les eliminatòries de vuitens i quarts de final.

Així doncs, el Barça es jugarà el pas a la final contra un PSG que compta amb diversos ex jugadors culers, com Viran Morros, Kamil Syprzak, Mikkel Hansen o Nikola Karabatic. El central francès, però, no podrà estar sobre la pista ja que s’està recuperant d’una greu lesió de genoll.

Curiosament el PSG és l’únic dels quatre equips participants en la Final Four que no es veurà les cares durant la fase de grups de la temporada actual. I és que Barça, Kiel i Veszprém competeixen en el grup B, en el qual els blaugranes són líders provisionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut