Movistar Estudiantes - Barça: Triomf amb autoritat (78-92)

Els culers, amb una gran primera part, s'emporten una clara victòria per tancar la setmana amb un nou triomf contundent

Gran victòria blaugrana per tancar una molt bona setmana. Els culers han superat amb autoritat el Movistar Estudiantes (78-92) en un gran partit de tot l'equip i sumen així un nou triomf a la Lliga, el setè d'aquest curs. A més, és la segona victòria de la setmana després de la gran actuació a Berlín a l'Eurolliga.

Piconadora culer

Els culers han iniciat el partit de manera frenètica i amb un gran ritme, i molt endollats des de la línia de tres. Fins a cinc triples culers al primer quart: dos d'Abrines i tres de Mirotic, que complia el seu partit número 200 a l'ACB, que han permès als barcelonistes manar amb autoritat al marcador des de l'inici per acabar el primer quart amb un clar 14-25.

El segon període ha seguit la mateixa tònica que els 10 minuts anteriors: el quart ha iniciat amb nous triples culers, aquest cop de Kuric i Hanga. Amb els blaugrana anul·lant completament a l'Estudiantes en defensa i seguint endollats en atac, un gran parcial barcelonista de 3-18 ha situat un contundent 17-43 al marcador, amb un molt bon Pustovyi en atac. Tot i que els locals han aconseguit retallar diferències, el duel ha arribat al descans amb un clar 27-48 al marcador.

Domini blaugrana fins al final

Ja al tercer quart, l'Estudiantes ha intentat retallar distàncies al marcador, però el Barça, fort en defensa i fi en atac, no ha permès reaccionar als locals i ha pogut mantenir el gran avantatge al marcador per arribar amb tranquil·litat al darrer quart (52-72). El darrer temps ha estat un tràmit blaugrana, que amb el triomf ja encarrilat, ha seguit mantenint l'escletxa al marcador per acabar enduent-se el triomf (78-92). Finalment, nova victòria culer i ja van set a la Lliga.