Marc ter Stegen: “Seguir al FC Barcelona era el millor per a mi i la meva família

Marc ter Stegen: “Seguir al FC Barcelona era el millor per a mi i la meva família"

El porter alemany, renovat recentment fins al 30 de juny del 2025, adreça unes paraules a l’afició culer

Marc ter Stegen i Barcelona. Una relació que s’ha renovat fa poques setmanes fins al 30 de juny del 2025. El porter alemany, feliç per poder seguir vinculat a la ciutat en la qual es troba còmode es mostra feliç per seguir vinculat al FC Barcelona. Per aquest motiu ha volgut dirigir-se a l’afició culer.

“Seguir al Barça era el millor per mi i la meva família”, assegura un feliç Ter Stegen. “Aquí sempre ens ho han posat tot molt fàcil per integrar-nos a un país i una cultura i ens sentim com un més”, explica. A més, el porter blaugrana destaca que es troba molt còmode amb el joc del Barça: “El futbol que juguem aquí és el que jo vull i per tant estem molt feliços per renovar”.

Marc ter Stegen també s’ha referit al joc i als resultats de l’equip: “Sempre volem guanyar, però hem de ser conscients que s’han canviat diverses coses i cal tenir paciència amb l’equip fins que cadascú trobi el seu lloc”. Finalment, també es refereix a la pandèmia i l’absència del públic als estadis: “Cal fer cas a les restriccions de cada país. Volem el públic de nou als estadis, però el més important és la salut i desitgem que es millori la situació i que puguem viure com abans”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut